Ολοκληρώθηκε η πορεία των φοιτητών, στο κέντρο της Αθήνας, πριν από λίγο, με τους νέους να διαμαρτύρονται για τις αλλαγές που προτίθεται να κάνει το υπουργείο Παιδείας στην Ανώτατη Εκπαίδευση.
Η κυκλοφορία γύρω από τους δρόμους του κέντρου της Αθήνας παραμένει αδύνατη.
Κλειστές είναι οι: Βασιλίσσης Αμαλίας, Σταδίου και η Βασιλίσσης Σοφίας, από Σέκερη.
Με κεντρικό σύνθημα «διεκδικούμε δωρεάν σπουδές με δικαιώματα, ενάντια στην πολιτική ΕΕ και κυβερνήσεων ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ», οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν νωρίτερα στα Προπύλαια και κατέληξαν στο Σύνταγμα.
Η αστυνομία κάνει έκκληση στους οδηγούς να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας.
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.