Αυτή την Κυριακή, ο κορυφαίος και πιο πρόσφατος οδηγός του National Geographic Traveler για τη «ΡΩΜΗ» είναι στο ΘΕΜΑ

Αυτή την Κυριακή, ο κορυφαίος και πιο πρόσφατος οδηγός του National Geographic Traveler για τη «ΡΩΜΗ» είναι στο ΘΕΜΑ

Ταξιδέψτε στην Αιώνια Πόλη μαζί με τον ξεναγό που ξέρει κάθε γωνιά του πλανήτη καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον. Το National Geographic ξεκλειδώνει όλα τα μυστικά κάθε σας ταξιδιού.

xroma_odigos
Από τα φημισμένα σκαλοπάτια στην Piazza di Spagna έως τον Παλατίνο Λόφο, δύο άνθρωποι που ξέρουν τη Ρώμη καλύτερα από το σπίτι τους ξεναγούν τον ταξιδιώτη στην Αιώνια Πόλη. Πρόκειται για τους Sari Gilbert και Michael Brouse, συγγραφείς του οδηγού Traveler για την ιταλική πρωτεύουσα. Με τις οδηγίες τους η Ρώμη αποκαλύπτει όλη τη γοητεία και την μακραίωνη, πολυτάραχη ιστορική της διαδρομή, μέσα από 120 υπέροχες φωτογραφίες και περισσότερους από 20 λεπτομερέστατους χάρτες.

Το πρώτο μέρος του βιβλίου είναι μια συνοπτική εισαγωγή στον πολιτισμό και την ιστορία της Ρώμης. Κατόπιν, στο κυρίως κομμάτι του ταξιδιωτικού οδηγού παρουσιάζονται όλα τα αξιοθέατα της πόλης -τα οποία βεβαίως είναι τόσα πολλά, ώστε ο επισκέπτης χρειάζεται οπωσδήποτε βοήθεια, για να αποφύγει τη σύγχυση. Το Πάνθεον, το Κολοσσαίον, η Πύλη του Κωνσταντίνου, οι θησαυροί του Βατικανού και η Καπέλα Σιστίνα είναι ελάχιστα μόνο από όσα μνημεία οφείλει να δει κανείς στη Ρώμη τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του. Ο οδηγός NG Traveler για την Αιώνια Πόλη, μαζί με κάθε άλλο βιβλίο της ίδιας σειράς με τη φροντίδα του National Geographic περιέχουν πολύτιμες πληροφορίες, από αυτές που δεν βρίσκονται πουθενά αλλού -και κυρίως δεν βρίσκονται στο διαδίκτυο.

Μη χάσετε αυτή την Κυριακή μαζί με το Πρώτο ΘΕΜΑ τον κορυφαίο ταξιδιωτικό οδηγό του κόσμου για τη Ρώμη με τη σφραγίδα του National Geographic.

Thema191110 NG 22sec
Κλείσιμο




rome1
rome2
rome3
rome4



rome5
rome6
rome7
rome8
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης