Κρήτη: Ο αστυνομικός σκύλος Μασκ «ξετρύπωσε» δέμα με πάνω από ένα κιλό κοκαΐνης

Κρήτη: Ο αστυνομικός σκύλος Μασκ «ξετρύπωσε» δέμα με πάνω από ένα κιλό κοκαΐνης

Συνελήφθη ένας 42χρονος Έλληνας

4090299
Λίγα λεπτά χρειάστηκε ο σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών «Μασκ» της Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου για να μυρίσει τις αποσκευές στο πλοίο της γραμμής που «έδεσε» στο λιμάνι του Ηρακλείου, ώσπου να εντοπίσει ένα δέμα γεμάτο κοκαΐνη.

Το χάρτινο κουτί τέθηκε υπό διακριτική παρακολούθηση και, όταν το παρέλαβε ένας 42χρονος Έλληνας, συνελήφθη την στιγμή που το έβαζε στο πορτ μπαγκάζ του Ι.Χ. αυτοκινήτου του. Το δέμα ανοίχτηκε και στο εσωτερικό του βρέθηκε μια συσκευασία με κοκαΐνη βάρους ενός κιλού και 155,90 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε μαζί με 145 ευρώ και το αυτοκίνητο του δράστη. Ο 42χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

*** Μπλόκο στη νέα εθνική Οδό Πατρών– Πύργου, στο ύψος του Καπελέτου, έστησαν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. στο αυτοκίνητο που επέβαινε ένας 28χρονος Έλληνας, το έκαναν έρευνα και βρήκαν πάνω του μια συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 9,45 γραμμαρίων. Ο νεαρός συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου, που του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης