Πανικός στην Αθηνών-Λαμίας: Ηλικιωμένος οδηγούσε αντίθετα για ένα χιλιόμετρο!
Ο ηλικιωμένος, κινούμενος με το αυτοκίνητό του στην νότια έξοδο της Λαμίας, με προορισμό την εθνική οδό, εξήλθε από τον κυκλικό κόμβο στο ρεύμα προς Λαμία και συνέχισε... ανάποδα
Εφιαλτικά λεπτά βίωσαν οι διερχόμενοι οδηγοί, στην Εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας, όταν ήρθαν αντιμέτωποι με αυτοκίνητο που κινούταν ανάποδα στον δρόμο.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tvstar.gr ένας ηλικιωμένος οδηγός κινείτο αντίθετα για περίπου ένα χιλιόμετρο. Ο ηλικιωμένος κινούμενος στην νότια έξοδο της Λαμίας, με προορισμό την εθνική οδό, εξήλθε από τον κυκλικό κόμβο στο ρεύμα προς Λαμία και κινήθηκε ανάποδα μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο.
Ευτυχώς, γρήγορα έφτασε περιπολικό της τροχαίας που σταμάτησε την κυκλοφορία, δίνοντας την ευκαιρία στον οδηγό του μικρού Citroen να κάνει αναστροφή και να ομαλοποιηθεί η κατάσταση.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.