Λάρισα: Αδίστακτος απατεώνας ξάφρισε ζευγάρι τυφλών

Λάρισα: Αδίστακτος απατεώνας ξάφρισε ζευγάρι τυφλών

Kατάφερε να τους αρπάξει όλες τις οικονομίες τους ύψους 5.000 ευρώ, αλλά και χρυσαφικά και κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ και να γίνει… λαγός

peripoliko_14
Ούτε το παραμικρό ίχνος ανθρωπιάς διέθετε ένας 32χρονος ο οποίος εμφανίστηκε παριστάνοντας τον τραπεζικό υπάλληλο σε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων τυφλών που ζουν μόνοι στον Αμπελώνα Λάρισας και άρπαξε ό,τι είχαν και δεν είχαν!

Ο αδίστακτος απατεώνας είχε αρχικά σκοπό να εξαπατήσει τους ανήμπορους ηλικιωμένους με το πρόσχημα ότι δικαιούνταν αναδρομικά, αλλά για να τα πάρουν έπρεπε να καταθέσουν ένα ποσό. Όταν οι γέροντες έβγαλαν να του δώσουν τα χρήματα που ζητούσε, ο 32χρονος διαπίστωσε ότι δεν έβλεπαν και το εκμεταλλεύτηκε.

Έτσι, κατάφερε να τους αρπάξει όλες τις οικονομίες τους ύψους 5.000 ευρώ, αλλά και χρυσαφικά και κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ και να γίνει… λαγός! Η κλοπή είχε γίνει τον Αύγουστο και την εξιχνίασαν τώρα οι αστυνομικοί του τμήματος Τυρνάβου. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 32χρονου διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης