Άρτα: Νέος τραυματισμός μεταξύ κυνηγών

Άρτα: Νέος τραυματισμός μεταξύ κυνηγών

Ο 67χρονος είδε κάτι να κουνιόται πίσω από βάτα και πάτησε τη σκανδάλη νομίζοντας πως ήταν αγριόχοιρος, αλλά πέτυχε τον 53χρονο, που έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας από τους πόνους

agriogourouno
Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ένας 53χρονος κυνηγός, τον οποίο πέρασε για... αγριογούρουνο ένας 67χρονος φίλος του με τον οποίο είχαν πάει για κυνήγι σε μια αγροτική περιοχή της Άρτας και τον πυροβόλησε τραυματίζοντάς τον, ευτυχώς χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του!

Το νέο κυνηγετικό ατύχημα που λίγο έλειψε να καταλήξει σε τραγωδία, συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης σε μια δασική περιοχή μεταξύ των κοινοτήτων Φωτεινού και Άνω Πέτρας, όπου η παρέα των κυνηγών είχε στήσει καρτέρι για αγριογούρουνα. Οι δύο άντρες απομακρύνθηκαν κάποια στιγμή αναζητώντας τα ογκώδη θηλαστικά, αλλά ξαφνικά ο 67χρονος είδε κάτι να κουνιόται πίσω από βάτα και πάτησε τη σκανδάλη νομίζοντας πως ήταν αγριόχοιρος.

Ο 53χρονος έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας από τους πόνους και οι φίλοι του που έτρεξαν κοντά του διαπίστωσαν ότι είχε τραυματιστεί στον ώμο και τον θώρακα. Αμέσως τον μετέφεραν στο νοσοκομείο της Άρτας, όμως λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Πάτρας όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Οι άνδρες της Ασφάλειας συνέλαβαν τον 67χρονο για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης από αμέλεια και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης