Ηράκλειο: Σακάτεψε στο ξύλο την κόρη του για ένα SMS!
Μόλις ο πατέρας άκουσε τον ήχο του μηνύματος, της άρπαξε το κινητό, διάβασε το SMS και άρχισε να ξυλοκοπεί το κορίτσι με τόση μανία, ώστε κατέληξε στο νοσοκομείο
Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου παρέπεμψε ο εισαγγελέας έναν 52χρονο Αλβανό, στον οποίο άσκησε δίωξη για ενδοοικογενειακή βία και ενδοοικογενειακή απειλή αφού σακάτεψε στο ξύλο την ανήλικη κόρη του!
Το περιστατικό συνέβη στο Ατσαλένιο του Ηρακλείου και αφορμή ήταν ένα… SMS που έφτασε στο κινητό της 15χρονης κόρης του δράστη, που μόλις είχε γυρίσει στο σπίτι τους από το σχολείο. Μόλις ο πατέρας άκουσε τον ήχο του μηνύματος, της άρπαξε το κινητό, διάβασε το SMS και άρχισε να ξυλοκοπεί το κορίτσι με τόση μανία, ώστε κατέληξε στο νοσοκομείο!
Εκεί έφτασαν και οι αστυνομικοί, οι οποίοι πήραν καταθέσεις τόσο από την 15χρονη όσο και από τη μητέρα της. Ο 52χρονος συνελήφθη λίγα λεπτά αργότερα και, με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, κρατείται ως την δίκη του που θα γίνει την Δευτέρα.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.