Η λειτουργία του σταθμού προκαλούσε προβλήματα στην επικοινωνία των αεροπλάνων με τον πύργο έλεγχου της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας του αεροδρομίου «Διαγόρας»
Για παράνομη λειτουργία ραδιοφωνικού σταθμού, που παράλληλα προκαλούσε προβλήματα στην επικοινωνία των αεροπλάνων με τον πύργο έλεγχου της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας του αεροδρομίου «Διαγόρας», συνελήφθη από την αστυνομία ο 53χρονος ιδιοκτήτης του (σταθμού) στη Ρόδο.
Η σύλληψή του έγινε χθες το μεσημέρι, Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου. Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο 53χρονος προκαλούσε παρεμβολή σε ραδιοσυχνότητες από λειτουργία εκπομπής παράνομου ραδιοφωνικού σταθμού και κατασχέθηκε ο εξοπλισμός του σταθμού που βρισκόταν σε έναν μικρό οικίσκο κοντά στο μοναστήρι της Παναγιάς της Τσαμπίκας, στον Αρχάγγελο.
Σε βάρος του συλληφθέντα κινήθηκε η προβλεπόμενη από τις διατάξεις του νόμου διαδικασία και παραπέμπεται στη δικαιοσύνη.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»