Ένα μήνα μετά την κλοπή του και 16 ημέρες μετά την απόπειρα διάρρηξης σε σούπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας στην Τρίπολη όπου χρησιμοποιήθηκε, βρέθηκε καμένο το αυτοκίνητο που είχε κλαπεί τα ξημερώματα της 16ης Ιουλίου από τον Αρι Μεσσηνίας και αποκάλυψε τα στοιχεία των δραστών!
Οι τρεις νεαροί Ρομά ηλικίας 18, 21 και 22 χρόνων που το πυρπόλησαν στο χωριό Θάνα του Δήμου Τρίπολης για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους, δεν τα... κατάφεραν καλά! Οι ειδικοί της Εγκληματολογικής υπηρεσίας ανακάλυψαν στοιχεία που οδήγησαν στην ταυτοποίησή τους και αποδείχθηκε ότι αυτοί είχαν επιχειρήσει να διαρρήξουν το κατάστημα, χωρίς να τα καταφέρουν.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε από την Ασφάλεια δικογραφία για σύσταση συμμορίας, κλοπή, απόπειρα κλοπής και εμπρησμό, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς τους και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.
Η προανάκριση συνεχίζεται για την ταυτοποίηση των συνεργών τους και για να εξακριβωθεί αν τυχόν εμπλέκονται και σε άλλες παρανομίες.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα
Με 862 αθλητές και αθλήτριες κάθε ηλικίας ολοκληρώθηκε για το 2026 το ΔΕΗ 3x3 Street Basketball, η πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και της ΔΕΗ, που για τέταρτη συνεχή χρονιά μετέτρεψε κεντρικά σημεία πόλεων σε ζωντανά γήπεδα, γεμάτα παλμό, ενέργεια και αγωνιστικό πνεύμα, δίνοντας χώρο στην ενέργεια του αθλητισμού και στη δυναμική του 3x3