Οι συνεχείς καβγάδες και οι φωνές μεταξύ ενός ζευγαριού που έκαναν τις διακοπές τους σε ξενοδοχειακή μονάδα του Δήμου Μαλεβιζίου, αποκάλυψαν μία υπόθεση κακοποίησης ανηλίκου, όπως ο ίδιος κατήγγειλε στην αστυνομία.
Το περιστατικό έγινε γνωστό, όταν οι υπόλοιποι πελάτες του ξενοδοχείου διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τη φασαρία που προκαλούσε το ζευγάρι των Βρετανών, 57 ετών ο άνδρας και 58 η γυναίκα.
Ο διευθυντής κάλεσε την αστυνομία και οι Βρετανοί συνελήφθησαν, ωστόσο προέκυψε ότι στους καυγάδες θύμα τους ήταν και ο 14χρονος υιοθετημένος γιος τους, τον οποίο κακοποιούσαν λεκτικά και σωματικά, όπως είπε το ίδιο το παιδί στην αστυνομία.
Οι γονείς υποστηρίζουν ότι ο 14χρονος λέει ψέματα γιατί δεν του αντικατέστησαν το σπασμένο κινητό του, ωστόσο θα παρουσιαστούν σήμερα στο Αυτόφωρο.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.
H εταιρεία αξιοποιεί την ενέργεια των ανθρώπων της, τη δυναμική του αθλητισμού και τη δύναμη της τεχνολογίας με στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής, της συμπερίληψης και της αλληλεγγύης.
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.