«Όλα έγιναν σε 2 λεπτά»: Η μαρτυρία του ιδιοκτήτη της ταβέρνας στην οποία σκοτώθηκαν η 54χρονη και ο γιος της

«Όλα έγιναν σε 2 λεπτά»: Η μαρτυρία του ιδιοκτήτη της ταβέρνας στην οποία σκοτώθηκαν η 54χρονη και ο γιος της

«Ο κόσμος φώναζε. Κάποιοι μπήκαν στο μαγαζί, άλλοι δεν πρόλαβαν ή δεν μπόρεσαν. Έπεφταν κάτω» δηλώνει για όσα συνέβησαν στη Νέα Πλάγια το βράδυ της Τετάρτης

plagia-1
Συγκλονίζει η μαρτυρία του ιδιοκτήτη της ταβέρνας στη Νέα Πλάγια στην οποία σκοτώθηκαν η 54χρονη Ρουμάνα και ο 8χρονος γιος της κατά τη διάρκεια της φονικής θεομηνίας με τους συνολικά επτά νεκρούς στη Χαλκιδική το βράδυ της Τετάρτης.

Όλα έγιναν μέσα σε δύο λεπτά δηλώνει στο Έθνος ο Χάρης Λαζαρίδης.

«Σήκωσε ξαφνικά τέτοιο αέρα που δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου. Ο κόσμος φώναζε. Κάποιοι μπήκαν στο μαγαζί, άλλοι δεν πρόλαβαν ή δεν μπόρεσαν. Έπεφταν κάτω. Δύο δέντρα έπεσαν πάνω στο υπόστεγο και το έριξαν πάνω στον κόσμο. Μαζέψαμε τουλάχιστον 6-7 τραυματίες. Η γυναίκα δυστυχώς καταπλακώθηκε και σκοτώθηκε» περιγράφει ο κ. Λαζαρίδης.

Ο ίδιος επιβεβαιώνει τον τραγικό τρόπο με τον οποίο σκοτώθηκε ο 8χρονος: «Το παιδί έτρεχε προς το μαγαζί, αλλά το παρέσυρε ο αέρας και το έριξε πάνω στην τζαμαρία. Το πήραμε μέσα με τη γυναίκα μου και το ξαπλώσαμε σε ένα τραπέζι. Δυστυχώς δεν ανέπνεε. Η γυναίκα μου το έβαλε στο αυτοκίνητο και το πήγε στο Κέντρο Υγείας».

Σύμφωνα με τον ίδιο το υπόστεγο που κατέρρευσε «είναι βαρύ, μεταλλικό, με μεγάλα μπουλόνια. Δεν υπάρχει πιο γερή κατασκευή. Δεν θα έπεφετε αν δεν το παρέσερναν τα δέντρα».

Δείτε φωτογραφίες από την ταβέρνα μετά τη θεομηνία:

plagia-3
plagia-2
plagia-5
plagia-4
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης