Εκδίκηση για ξυλοδαρμό ήταν το μαχαίρωμα στο Ηράκλειο

Εκδίκηση για ξυλοδαρμό ήταν το μαχαίρωμα στο Ηράκλειο

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

knifepoint
Γνωστά είναι πλέον η ταυτότητα και το κίνητρο του δράστη που μαχαίρωσε εν ψυχρώ έναν 28χρονο μέσα στο κατάστημα όπου εργάζεται σε κεντρική λεωφόρο του Ηρακλείου, λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Τρίτης, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση καθώς η λεπίδα καρφώθηκε δίπλα στην καρδιά του!

Πρόκειται για έναν 24χρονο Έλληνα, οι έρευνες για τον εντοπισμό του οποίου βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και είναι ζήτημα χρόνου να εντοπιστεί. Οι αστυνομικοί γνωρίζουν ότι αυτός τραυμάτισε τον 28χρονο επειδή είχαν προσωπικές διαφορές και ο 24χρονος φέρεται να τον θεωρούσε υπαίτιο για τον ξυλοδαρμό του, την περασμένη Κυριακή.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες του μαχαιρώματος, δεν προηγήθηκε καυγάς πριν από τον τραυματισμό του θύματος που έγινε ξαφνικά και αστραπιαία, ενώ σύμφωνα με το cretalive.gr ο δράστης φέρεται ότι διέφυγε με ένα αυτοκίνητο μάρκας Smart που δεν έχει εντοπιστεί ακόμη. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου αλλά χωρίς να έχει συνέλθει από την αιμορραγία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης