Επίθεση με βόμβες μολότοφ δέχτηκαν άντρες των ΜΑΤ στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα, έξω από το Πολυτεχνείο, στην περιοχή των Εξαρχείων.
Νεαροί με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους εκτόξευσαν, λίγα λεπτά μετά τις 20.00, περίπου 20 βόμβες μολότοφ στη διμοιρία των ΜΑΤ, που βρίσκεται στο σημείο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτού του είδους οι επιθέσεις λαμβάνουν συνήθως χώρα τις νύχτες της Παρασκευής...
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη