Χειροπέδες σε δύο 13χρονα κορίτσια που διακινούσαν ναρκωτικά στη Λάρισα
Βρέθηκε στην κατοχή τους μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης
Μάνος Τσαγκαράκης
Ισχυρό σοκ προκάλεσε στην κοινωνία της Λάρισας η αποκάλυψη ότι δύο μαθήτριες της Β’ τάξης του Γυμνασίου συνελήφθησαν με επιχείρηση των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι είχαν συγκεντρώσει στοιχεία ότι διακινούσαν χασίς!
Οι δυο ανήλικες –που είναι μόλις 13 χρόνων- συνελήφθησαν όταν υποβλήθηκαν σε στοχευμένο έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι είχαν στην κατοχή τους μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, την οποία φέρονται ότι προόριζαν για πώληση!
Σε βάρος των δυο κοριτσιών σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση, που περιλαμβάνει τους γονείς τους με την κατηγορία της παραμέλησης της εποπτείας ανηλίκου. Ωστόσο, οι δύο μαθήτριες αφέθηκαν ελεύθερες με προφορική εντολή του εισαγγελέα λόγω της μικρής τους ηλικίας.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.