Σε επτά προσαγωγές προχώρησε η ΕΛΑΣ μετά την επίθεσηομάδας αγνώστων το βράδυ του Σαββάτου στους άνδρες των ΜΑΤ που φυλάσσουν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑστην πλατεία Κουμουνδούρου.
Ανάμεσα στους επτά προσαχθέντες ήταν και ο γιος του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση.
Ωστόσο τόσο ο Γιώργος Βούτσης-Βογιατζής όσο και οι υπόλοιποι έξι προσαχθέντες στη συνέχεια αφέθησαν ελεύθεροι καθώς δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους.
Η επίθεση σημειώθηκε περίπου 40 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα με τους αστυνομικούς να απαντούν με χρήση χημικών.
Από την επίθεση προκλήθηκαν ζημιές σε τρία αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στο σημείο, καθώς και σε μια μοτοσυκλέτα ενώ οι κουκουλοφόροι διέφυγαν στα στενά του Ψυρρή.
Συνεργάτες του προέδρου της Βουλής σχολίαζαν για την προσαγωγή του γιου του Νίκου Βούτση ότι «δεν είχε καμά σχέση με τον χώρο και τον χρόνο των επεισοδίων γι' αυτό και δεν υπήρξε καμία κατηγορία και αφέθηκε ελεύθερος»
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.