Δολοφονία Τοπαλούδη: Τι «έδειξαν» για τον Ροδίτη το κινητό και τα email του

eleni-topaloudi-ena

Είχε διαβάσει δύο φορές την είδηση ότι βρέθηκε το πτώμα της Ελένης - Επισκεπτόταν «σελίδες ερωτικού περιεχομένου» - «Έψαχνε» προφίλ κοριτσιών στο facebook - Άλλαξε τη sim του κινητού του μετά την σύλληψή του

Προς περαίωση οδεύει η ογκώδης δικογραφία που έχει σχηματιστεί εις βάρος του 21χρονου Ροδίτη κκαι του 19χρονου Αλβανού, που κατηγορούνται για τα εγκλήματα της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία καθώς και του βιασμού από δύο δράστες από κοινού, της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, τον περασμένο Νοέμβριο στη Ρόδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η τοπική εφημερίδα «δημοκρατική», έχουν ολοκληρωθεί οι εργαστηριακές εξετάσεις στο σύνολο των πειστηρίων ενώ αναμένονται απαντήσεις από το facebook για συνομιλίες και επαφές που είχε το θύμα με τρίτους μέσω της σελίδας της, οι ψυχιατρικές πραγματογνωμοσύνες που έχουν παραγγελθεί στους δράστες και η αντιπαραβολή των στοιχείων που προέκυψαν από τις άρσεις του απορρήτου των τηλεφωνικών τους συνδιαλέξεων καθώς και στοιχεία από την χρήση εφαρμογών (facebook, whats Αpp) σε συσκευές που κατασχέθηκαν, με τελευταία ένα tablet του Ροδίτη κατηγορούμενου.

Οι δύο κατηγορούμενοι κρατούνται προσωρινά, από την 7η Δεκεμβρίου 2018 στο κατάστημα κράτησης των Γρεβενών.


Ο Ροδίτης είχε διαβάσει ότι βρήκαν το πτώμα της Ελένης - Επισκεπτόταν «σελίδες ερωτικού περιεχομένου»

Από τον έλεγχο σε συσκευή κινητής τηλεφωνίας του Ροδίτη και σε κάρτα sim, που την συνόδευε, αλλά και από έλεγχο σε δύο λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που χρησιμοποιούσε στις πλατφόρμες gmail.com και hotmail.com αλλά και στην google, προέκυψε ότι συνήθιζε να περιηγείται σε σελίδες με ερωτικό περιεχόμενο, ενώ είχε διαβάσει σε δύο περιστάσεις την 29η Νοεμβρίου 2019 σε ηλεκτρονική ιστοσελίδα την είδηση για την ανεύρεση του αγνώστου ταυτότητας, τότε, πτώματος της φοιτήτριας στην παραλία Φώκιας.

Ενδεικτικό των προτιμήσεών του σε βίντεο με ερωτικό περιεχόμενο είναι το γεγονός ότι επέλεξε να δει ταινία με σεξουαλικό όργιο με συμμετέχοντες δύο γυναίκες και δύο άνδρες.

Προέκυψε εξάλλου ότι την 1η και 2α Δεκεμβρίου 2018, μετά δηλαδή την δολοφονία, αναζήτησε τέσσερις γυναίκες, βλέποντας τα προφίλ τους στο facebook.


Μετά την σύλληψή του, άλλαξε την κάρτα sim του κινητού του

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η διαπίστωση, που αναμένεται να ελεγχθεί δεόντως στην πορεία της έρευνας, ότι σε κινητό τηλέφωνο που κατασχέθηκε από τον Ροδίτη, είχε αλλαχθεί η κάρτα sim με νέα, την 7η Δεκεμβρίου 2018 το πρωί, δηλαδή μετά την σύλληψή τους, δυνάμει εντάλματος δύο μέρες ενωρίτερα κι ενώ είχαν προσαχθεί από τους λιμενικούς και εξετάζοντο!

Σε ό,τι αφορά το αίτημα της τακτικής Ανακρίτριας προς την εταιρεία facebook για την άρση του απορρήτου της επικοινωνίας της φοιτήτριας μέσω της συγκεκριμένης πλατφόρμας την 6η Μαρτίου 2019 απεστάλη επίσημα από το υπουργείο Δικαιοσύνης της Ελλάδας στο υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ.


Τι έδειξαν οι αναλύσεις DNA

Σε ό,τι αφορά τις αναλύσεις DNA που έγιναν στα πειστήρια:

-Βρέθηκε DNA του θύματος σε βάνα μπανιέρας στην οικία του Ροδίτη στους Πεύκους, σε πλακάκια πάνω και δεξιά μπανιέρας, σε τοίχο χωλ, σε κουρτίνα μπάνιου, σε οδοντόβουρτσα, σε τοίχο κόκκινου χρώματος, σε ταβάνι, σε μεταλλικό κολωνάκι της πλευράς συνοδηγού του φορτηγού που χρησιμοποίησαν, στην κάτω αριστερά πόρτα συνοδηγού και σε προσκέφαλο συνοδηγού.

-Βρέθηκε DNA του θύματος και του Αλβανού σε βάνα βρύσης κουζίνας και σε κοντάρι σφουγγαρίστρας.

-Βρέθηκε DNA του θύματος και του Ροδίτη σε κούπα, κάτω από πόμολο συρταριού κουζίνας, στην μπανιέρα, στο ταβάνι μπάνιου, στον τοίχο μπάνιου, στην είσοδο μπάνιου, σε σεντόνι, στο πάτωμα κουζίνας, σε κάγκελο και δεξιά καθίσματος συνοδηγού.

-Βρέθηκαν γενετικά στοιχεία των δραστών και της φοιτήτριας σε πόμολο συρταριού στην κουζίνα και σε ίνες σφουγγαρίστρας.


Εξετάζεται το ενδεχόμενο αναπαράστασης του εγκλήματος

Η τακτική Ανακρίτρια Ρόδου συνθέτει το «παζλ» και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να διατάξει την αναπαράσταση του εγκλήματος, προκειμένου να ξεκαθαρίσει αν οι ισχυρισμοί των κατηγορούμενων συμφωνούν με τα ευρήματα.

Θυμίζουμε ότι από εργαστηριακές εξετάσεις που διενεργήθηκαν σε ευρήματα και στοιχεία που συνέλεξαν επιτελείς της σήμανσης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και του Λιμενικού Σώματος, είχαν προκύψει και τα εξής:

– Δεν υπάρχουν αποτυπώματα του 21χρονου Έλληνα και του 19χρονου Αλβανού, προσωρινά κρατούμενων για την δολοφονία και τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη, στην οικία της τελευταίας στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως.

– Και οι δύο κατηγορούμενοι μετά το αποτρόπαιο έγκλημα συμπεριφέρονται σαν να μην συνέβη τίποτε που να τους συγκλονίσει και ανταλλάσσουν μηνύματα μέσω του facebook και τηλεφωνούν σε διάφορα άτομα για να κανονίσουν ραντεβού για καφέ, ακόμη και με κορίτσια. Ο 21χρονος Ροδίτης μάλιστα κανονίζει να πάει στο γυμναστήριο την 1η Δεκεμβρίου 2018, για να κάνει γυμναστική και βόλτα.


Τι γνωρίζουμε για το έγκλημα

Θυμίζουμε ότι από το ψηφιακό υλικό που έχει διαβιβαστεί από την ΔΕΕ και το Λιμενικό στο πλαίσιο της έρευνας, προκύπτουν πραγματικά φρικιαστικές λεπτομέρειες για το έγκλημα που διεπράχθη στο εξοχικό της οικογένειας του 21χρονου Ροδίτη στους Πεύκους.

Πιο συγκεκριμένα διαπιστώνεται ότι οι δύο κατηγορούμενοι «διασκέδαζαν» πριν το έγκλημα στην κουζίνα της οικίας και κατανάλωναν βότκα, ενώ μετά το έγκλημα οι κηλίδες αίματος σε τοίχους, σε έπιπλα και στο μπάνιο παρέμειναν εμφανείς και είναι πλέον αποδείξεις για την βαρβαρότητα που επέδειξαν.

Ανατριχιαστικό είναι το θέαμα κουζινομάχαιρου το οποίο έχει στραβώσει, που βρέθηκε σε απόμερο σημείο της παραλίας Φώκιας, όπου πέταξαν κακήν κακώς αποδεικτικά στοιχεία για την εγκληματική δράση τους, ενώ βρέθηκαν όπως ξανάγραψε η «δημοκρατική» και δύο προφυλακτικά.

Βρέθηκαν αποτυπώματα των δραστών σε ένα μπουκάλι με βότκα, σε βάζα και τζάμια, σε κούπες και σε ένα κουτί πορτοκαλάδας. Βρέθηκε εξάλλου και δακτυλικό αποτύπωμα της άτυχης φοιτήτριας σε μια συσκευασία σοκολάτας.

Εχουν βρεθεί ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, δύο σφουγγάρια, δύο πετσέτες, μια συσκευασία καπνού, κάλτσες, ανδρικά εσώρουχα, δύο μαχαίρια κουζίνας, δύο προφυλακτικά, ένα κάλυμμα σίδερου, το ηλεκτρικό σίδερο, μπλούζες και μια σκισμένη ζακέτα.Πηγή: dimokratiki.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ (24)

MAKΗΣ

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΓΑΔΑ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ..........ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟΤΑΤΟ ΠΩΣ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΤΣΙ ή ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ,ΟΣΟ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ.-

Του άλλου το κινητό

πρέπει να έχει λαλήσει πιο σημαντικά πράγματα, γι' αυτό δεν βγάζουν τίποτε προς τα έξω. Αμφίβολο να είναι μόνο αυτοί οι δύο μπλεγμένοι...

Ερωτηση:

Αυτος ο μπασταρδος να γεννηθηκε τοσο ανωμαλος, η ειναι συνεπεια των ναρκωτικων αυτη η συμπεριφορα ?

Τακης

Χμμ σε συναψη ισως και των δυο ειχε το αποτελεσμα να την σκοτωσει.

alex

Γεννηθηκε ετσι, ενω και η ανατροφή του ήταν άθλια απ' ότι φαίνεται, οι γονείς του μεγαλώσανε εναν εγκληματία τσογλαναρά . Ναρκωτικά δεν είχε πάρει την ημέρα του εγκλήματος, οποτε δεν υπάρχει άλλοθι , καμία δικαιολογία, είναι ενας επικίνδυνος παλιάνθρωπος που πρέπει να μείνει στη φυλακή για το υπολοιπο της ζωής του, τέλος! Επιτέλους αυτη η Εληνική δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της, μη διανοηθουνε να αθωωσουν αυτά τα καθάρματα, που οχι μονο σκοτώσανε μια αθώα κοπέλα, αλλά τις επομενες μέρες διασκεδάζανε σαν να μη συνέβη τιποτα, ο δε Αλβανος βίασε και αλλη μια κοπέλα με ειδικές αναγκες!! Μιλάμε για απιστευτα βρωμόψυχα άτομα, η κακία ξεχειλίζει μέσα τους, ειναι γεννημένοι για να κάνουν κακό σε άλλους ανθρωπους, αν δεν μείνουν αυτοι ισοβια μεσα ποιός θα μείνει ρε παιδια?

Απο Αυλωνα

Παντως απο Αυλωνα οι φυλακισμενοι που περιποιηθηκαν τον αλβανο ειπαν οτι ειχε καλη πισω κινηση και τους ελλειψε τωρα που ειναι Γρεβενά.Ο ελληνας εχει στρουμπουλεψει επισης στα Γρεβενα και του ετοιμαζουν ομαδικο παρτυ.

mpampis

ολα αυτα στα ειπαν οι φιλοι σου καταδικοι ?

SPYROS

Στην αρχη, απο την οργη μου για τα 2 αυτα τερατα (καμμια σχεση με το κανονικο ανθρωπινο ειδος) ελεγα οτι δεν χρειαζεται πολυ συζητηση και οτι οι 2 δολοφονοι πρεπει να καταδικαστουν στην βαρυτερη ποινη που προβλεπεται με συνοπτικες διαδικασιες. Μετα ομως, αναλογιζομενος τα αισχη υπανθρωπων της πολιτικης οπως ο Παρασκευοπουλος με τον περιφημο νομο του που αφηνει ολα τα παρασιτα και τα τερατα ελευθερα μετα απο λιγο χρονο στη φυλακη, θεωρω πλεον οτι οι ερευνες πρεπει να παραταθουν οσο γινεται ωστε η καταδικη των 2 τερατων να καθυστερησει και ετσι να παραμεινουν στην φυλακη για πολυ χρονο πριν αρχισει να μετρα ο χρονος που θα καταδικαστουν! Ομως κυριοι δικαστες και πολιτικα σουργελα που το παιζετε υπουργοι δικαιοσυνης, θα επρεπε για ειδεχθη εγκληματα οπως αυτο, να μην υπαρχει καμμια περιπτωση να τελειωσει η φυλακιση τους πριν το φυσικο τους τελος (δηλαδη να πεθανουν ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ) 'η να εκτελουνται (αφου το να ξαναγινουν ανθρωπινα οντα που να μπορουν να ενταχθουν στην κοινωνια δεν υπαρχει παριπτωση)!!! Οπως τελειωσε η ζωη της Ελενης πρεπει να τελειωσει και η ζωη των 2 τερατων!

Μια

Κοινωνία γεμάτη αιμα και βία,όπου η αυτοδικια θα είναι δεδομένη ως πειστήριο δικαιοσύνης.

Paraskevas

Μην ξεχασατε να τους ταισετε και σημερα, να τους αλλαξετε τα σεντονια, να κανουν την γυμναστικη τους και να συνεχισουν την επικοινωνια τους με τους εξω. Ζήτω το σοφρωνιστικό συστημα.

Καλό Πάσχα εύχομαι

Δεν έχετε βαρεθεί ακόμα ? Λές και θα αναστηθεί το Πάσχα .Ελεος πλέον ... Κουράσατε

Κουραστήκαμε..

Νομίζω έχουμε ενημερωθεί όσο δεν πάει άλλο με αυτή την ιστορία. Λέμε τα ίδια και τα ίδια. Ας αφήσουμε τη δικαιοσύνη να αποφασίσει.. Ξανά μαζί όταν θα κατηγορηθεί η μισή Ρόδος ότι βίασε την Τοπαλούδη..

@Κουραστήκαμε..

Κύριε Παύλο, εσείς;

SPYROS

Πατερουλη του τερατος, δεν σε παιρνει να κουραστεις τωρα. Κοιτα να πανε καλα οι δουλειες στην Ροδο γιατι το παιδι θα χρειαζεται αρκετα χρηματα στη φυλακα για να αποφευγει τα ομαδικα παρτυ στις ντουζιερες....

Φίλος της Αλήθειας

Παρόμοια γράφαν οι φυλλάδες και για το σουσάδικο, και για το "σκάνδαλο" της Energa Power, και για την δολοφονία του ταξιτζή στην Πάρο και για την Μαρφίν κλπ. Όπως είδατε, και εκεί άπαντες αθωώθηκαν ή επίκειται η αθώωσή τους, ενώ μπαίνουν σιγά-σιγά στην φυλακή οι κατήγοροι. Γιατί να μην γίνει και εδώ το ίδιο;

Donald

Εννοείς να μπουν φυλακή οι γονείς της κοπέλας;

Xenos

Δεν το πιστεύω. Οι γονείς του Ροδίτη είχαν πει ότι ήταν καλό παιδί. Μα βλέποντας τις φωτογραφίες και το στυλ τους καταλαβαίνει κάποιος τι κουμασια ήταν οι δύο νέοι. Δυστυχώς η" απουσία" των γονέων στο μεγάλωμα των παιδιών οδηγεί σε τέτοια άτομα.

βασιλης

και γω φιλε μου μονος μου μεγαλωσα και γνωρισζω πολλους ανθρωπους που μεγαλωσαν χωρις γονεις,κι ομως βγηκαν υπεροχοι ανθρωποι...!

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης