Δύο αστυνομικοί θα φρουρούν τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας του ΣΥΡΙΖΑ

Δύο αστυνομικοί θα φρουρούν τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας του ΣΥΡΙΖΑ

Για τρεις μήνες με απόφαση του αρχηγείου της ΕΛΑΣ - Ο Χρήστος Γιαννούλης είχε χαρακτηρίσει «φασισταριά» όσους διαφωνούν με τη Συμφωνία των Πρεσπών

gianoulis-neqw1
Την απόσπαση δύο αστυνομικών προκειμένου να αναλάβουν «υπηρεσία προσωπικής ασφαλείας» για τον υποψήφιο περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεντρική Μακεδονία, Χρήστου Γιαννούλη αποφάσισε το αρχηγείο της ΕΛΑΣ στη σκιά των έντονων αποδοκιμασιών σε βάρος στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Οι δύο αστυνομικοί θα βρίσκονται στο πλευρό του κ. Γιαννούλη, ο οποίος είναι και διευθυντής ενημέρωσης της ΕΡΤ3, για διάστημα τριών μηνών, όπως αναφέρεται στο έγγραφο που δημοσιεύει το protothema.gr.

eggh1_NEW
eggh2_NEW


Η απόφαση εκδόθηκε το περασμένο Σάββατο μετά το κύμα αποδοκιμασιών σε βάρος υπουργών όπως ο Νίκος Παππάς από πολίτες που διαμαρτύρονται για τη συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ.

Ο Χρήστος Γιαννούλης στα τέλη Φεβρουαρίου είχε χρησιμοποιήσει τον όρο «φασισταριά» για όσους διαφωνούν με την Συμφωνία των Πρεσπών. Οι χαρακτηρισμοί του κ. Γιαννούλη είχαν γίνει μετά από εκδήλωση στην Κατερίνη στην οποία είχε αποδοκιμαστεί έντονα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Κλείσιμο
Τότε ο υποψήφιος περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ είχε ανέβει στο βήμα και είχε πει από μικροφώνου: «Πριν πάρω την τελική μου απόφαση, με όλο το σεβασμό στον πρωθυπουργό της χώρας που μου έκανε την τιμή να μου απευθύνει την πρόκληση και πρόσκληση αυτή, απέναντι, μπροστά στα μάτια μου, είχα την εικόνα του γιου μου. Είναι 15 χρονών, δεν θέλω να μεγαλώσει στην Ελλάδα με όλο αυτό το φασισταριό απέξω. Δεν θέλω να μεγαλώσει σε αυτή τη χώρα».


giannoulis katerini
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης