«Φασισταριό» όσοι διαφωνούν με τις Πρέσπες για τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας του ΣΥΡΙΖΑ

«Φασισταριό» όσοι διαφωνούν με τις Πρέσπες για τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας του ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρώην δημοσιογράφος της ΕΡΤ3 Χρήστος Γιαννούλης αποκάλεσε έτσι όσους αντιδρούν, με αφορμή πολίτες που διαμαρτύρονταν έξω από ομιλία του Δημήτρη Τζανακόπουλου στην Κατερίνη

giannoulis-new1
Στην... γραμμή του πρωθυπουργού και ακόμα παραπέρα, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με τον ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης, αποκάλεσε «φασισταριό» όσους διαφωνούν με την Συμφωνία των Πρεσπών.

Όπως ο Αλέξης Τσίπρας κατά την Σύνοδο των Χωρών του Νότου στην Κύπρο είχε δηλώσει σε «πηγαδάκι» πως εκείνοι που διαφωνούν με την συμφωνία με τα Σκόπια είναι «ακροδεξιοί», έτσι και ο πρώην δημοσιογράφος της ΕΡΤ3 κύριος Γιαννούλης, που είναι πλέον υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, χρησιμοποίησε ακραία ρητορική στους χαρακτηρισμούς του.

Η αφορμή δόθηκε όταν σε εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης στην Κατερίνη, αποδοκιμάστηκε έντονα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος από ομάδα πολιτών που βρέθηκε εκεί.

Όταν ο Χρήστος Γιαννούλης ανέβηκε στο βήμα της ίδιας εκδήλωσης και αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του, είπε: «Πριν πάρω την τελική μου απόφαση, με όλο το σεβασμό στον πρωθυπουργό της χώρας που μου έκανε την τιμή να μου απευθύνει την πρόκληση και πρόσκληση αυτή, απέναντι, μπροστά στα μάτια μου, είχα την εικόνα του γιου μου. Είναι 15 χρονών, δεν θέλω να μεγαλώσει στην Ελλάδα με όλο αυτό το φασισταριό απέξω. Δεν θέλω να μεγαλώσει σε αυτή τη χώρα».

Δείτε το απόσπασμα, όπως προβλήθηκε στην πρωινή εκπομπή του Σκάι:
giannoulis katerini
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης