Μια εικόνα «ξέφραγο αμπέλι» για τις δημόσιες συγκοινωνίες και συγκεκριμένα για τον ΟΑΣΑ περιέγραψε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο πρόεδρος των εργαζομένων στον οργανισμό, Κώστας Σιορίκης.
Όπως αποκάλυψε εκτός από την επίθεση σε λεωφορείο στην Ηλιούπολη το βράδυ του Σαββάτου όταν και άγνωστοι έσπασαν το τζάμι του οδηγού, υπήρξαν - σχεδόν την ίδια ώρα - και άλλα δύο περιστατικά σε Μενίδι και Πολυτεχνείο.
Στο Μενίδι και συγκεκριμένα στη γραμμή Α10, άγνωστοι λίγο πριν τις 8 το βράδυ έσπασαν τα τζάμια λεωφορείο τρεις στάσεις πριν το τέρμα της συγκεκριμένης γραμμής.
Λίγο νωρίτερα, στις 18:40, άνωστοι μπήκαν σε λεωφορείο της γραμμής Α7 που εκτελεί το δρομολόγιο «Κάνιγγος-Κηφισιά» και έσπασαν τα ακυρωτικά μηχανήματα.
«Η διοίκηση δεν ενδιαφέρεται ούτε για την ασφάλεια των οδηγών ούτε και των επιβατών» τόνισε ο κ. Σιορίκης.
Το My Health F1rst της Eurolife FFH δίνει τη δυνατότητα επιλογής για τη νοσηλεία, με ευελιξία, ξεκάθαρη λειτουργία και κάλυψη που προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε περίπτωσης.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.