Σάτυρος τρομοκράτησε κοπέλα στο Ηράκλειο

irakleio-kritis-ena

Της ζήτησε πληροφορίες για να πάει στον προορισμό του και όταν άρχισε να του μιλάει, εκείνος αυτοϊκανοποιούνταν

Αξέχαστο θα μείνει σε μια νεαρή γυναίκα το περιστατικό που βίωσε γύρω στις 9 το βράδυ της Τετάρτης στη λεωφόρο Ικάρου στο Ηράκλειο, όταν ο οδηγός ενός σταθμευμένου οχήματος της ζήτησε οδηγίες για να πάει στην Πυροσβεστική, αλλά τη στιγμή που του μιλούσε άρχισε να... αυτοϊκανοποιείται!

Η κοπέλα δεν υποψιάστηκε κάτι, όταν ο άγνωστος άνδρας ο οποίος καθόταν στο τιμόνι του κόκκινου αυτοκινήτου της ζήτησε ευγενικά να τον κατευθύνει πώς να πάει στον προορισμό του, καθώς -όπως της είπε- δεν ήταν ντόπιος. Εκείνη άρχισε να του εξηγεί, αλλά αντιλήφθηκε με τρόμο ότι ενώ μιλούσε, ο άντρας είχε κατεβάσει το παντελόνι και το εσώρουχό του και χαϊδευόταν επιδεικτικά!

Σοκαρισμένη η νεαρή γυναίκα, το έβαλε στα πόδια με το φόβο ότι ο άγνωστος θα έβγαινε από το όχημα για να της επιτεθεί, καθώς εκείνη την ώρα δεν περνούσε κόσμος από το συγκεκριμένο σημείο που βρίσκεται στο ύψος των ΚΤΕΛ Ηρακλείου. Ο σάτυρος, όμως, δεν την ακολούθησε και πήγε στο αστυνομικό τμήμα τμήμα της περιοχής όπου κατήγγειλε το περιστατικό. Η έρευνα για τον εντοπισμό το αγνώστου βρίσκεται σε εξέλιξη και οι αστυνομικοί αναζητούν πλάνα από κάμερες που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή.

ΣΧΟΛΙΑ

Αντώνης

Με τις συνθήκες ατομικής καθαριότητας που επικρατούν στην Κρήτη είναι πολύ πιθανό ότι δεν υπάρχει σεξουαλικό υπόβαθρο στο περιστατικό, αλλά ότι ο Μανωλιός αισθάνθηκε φαγούρα σε απόκρυφο σημείο του σώματός του και άρχισε να ξύνει για να ανακουφιστεί. Άπλυτος είναι, όχι σάτυρος! Βοήθεια (πχ μια πλάκα σαπούνι και 3 ευρώ για τα δημοτικά λουτρά) χρειάζεται και όχι τιμωρία!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kuklwma_ar

Το κύκλωμα έφερνε γυναίκες από το εξωτερικό, τις «έριχνε» σε οίκους ανοχής και ξέπλενε το μαύρο χρήμα αγοράζοντας τυχερά δελτία και επενδύοντας σε επιχειρήσεις εστίασης στη Μήλο, ακίνητα στην Αθήνα και πολυτελή οχήματα

5
kedro_dromoi

Κίνηση στους δρόμους: Κινητοποιήσεις για το Αναπτυξιακό Νομοσχέδιο και τις αλλαγές στα Εργασιακά - Δείτε LIVE εικόνα από τους δρόμους, επιλέγοντας την πιο «έξυπνη» διαδρομή  - Κυκλοφοριακό «χάος» στους δρόμους λόγω της απεργίας των μέσων μαζικής μεταφοράς