Η αγάπη για την καρέκλα και η μίμηση άλλου πολιτικού αποτελούν τα θέματα στα δύο τελευταία σκίτσα του Αρκά στη σειρά «τα παιδικά χρόνια του πρωθυπουργού».
Στο πρώτο οι γονείς του μικρού πρωθυπουργού συζητούν για πότε θα περπατήσει το παιδί τους. «Ο γιατρός λέει ότι πρέπει να του πάρουμε την καρέκλα» απαντά η μητέρα με τον πατέρα να σχολιάζει «α, ναι;... Ας έρθει να του την πάρει αυτός, αν μπορεί».
Στο δεύτερο σκίτσο ο «μικρός πρωθυπουργός» χαιρετά δύο φίλους με τα μικρά αγόρια να τον ρωτούν «γιατί μιλάς έτσι; Πονάει ο λαιμός σου;» και τον «μικρό πρωθυπουργό» να απαντάει «όχι, προβάρω μια καινούργια φωνή».
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα
Με 862 αθλητές και αθλήτριες κάθε ηλικίας ολοκληρώθηκε για το 2026 το ΔΕΗ 3x3 Street Basketball, η πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και της ΔΕΗ, που για τέταρτη συνεχή χρονιά μετέτρεψε κεντρικά σημεία πόλεων σε ζωντανά γήπεδα, γεμάτα παλμό, ενέργεια και αγωνιστικό πνεύμα, δίνοντας χώρο στην ενέργεια του αθλητισμού και στη δυναμική του 3x3