Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης προσάγεται σήμερα Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 58χρονος άνδρας από τη Λήμνο που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος ενός 14χρονου και ενός 20χρονου και οι δυο με νοητική υστέρηση.
Ο 58χρονος συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα μετά από αναφορά στο Αστυνομικό Τμήμα της Μύρινας από τρεις εκπαιδευτικούς σχολείου ειδικής αγωγής της Λήμνου. Η αναφορά αυτή προκάλεσε την έκδοση εντάλματος σύλληψης του 58χρονου ο οποίος την περασμένη Παρασκευή μεταφέρθηκε στη Μυτιλήνη από τη Λήμνο.
Από τον εισαγγελέα ζήτησε και πήρε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί.
Πάντως ας σημειωθεί ότι αρνείται τις σε βάρος του κατηγορίες.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.