Τηλεθέαση: Τα δελτία ειδήσεων ξεπέρασαν τη συνέντευξη Τσίπρα στο Open

Τηλεθέαση: Τα δελτία ειδήσεων ξεπέρασαν τη συνέντευξη Τσίπρα στο Open

Σε χαμηλά ποσοστά κινήθηκε η συνέντευξη του πρωθυπουργού στην Ελλη Στάη, ενώ οι κυρίαρχοι του πίνακα παρέμειναν στις θέσεις τους

tsipras-stai-new2
kosioni_zaxarea_arthtro
Ιδιαίτερη ημέρα σε επίπεδο τηλεθέασης η Τετάρτη καθώς οι περισσότερες προβλέψεις έπεσαν έξω, ενώ υπήρχαν και αρκετές εκπλήξεις. Το πιο σημαντικό στοιχείο, η χαμηλή τηλεθέαση της συνέντευξης του πρωθυπουργού στο Open το οποίο τελικά αποδεικνύεται ιδιαίτερη περίπτωση καθώς το δελτίο ειδήσεών του δεν τα καταφέρνει όπως προσδοκούσαν τα στελέχη.

Μόνο το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ κατάφερε να ξεπεράσει χθες το δελτίο του Open που παρουσιάζει η Έλλη Στάη και είχε χθες καλεσμένο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αν και αξίζει να σημειωθεί ότι τα ποσοστά τηλεθέασης ήταν υψηλότερα από τις προηγούμενες μέρες. Πιο συγκεκριμένα λοιπόν η τηλεθέαση της συνέντευξης του Αλέξη Τσίπρα στην Έλλη Στάη σημείωσε στο σύνολο 12,4% ενώ στο δυναμικό κοινό 18-54 σημείωσε 9,3%. Είναι πάντως τουλάχιστον εντυπωσιακό ότι σε μία πολύ κρίσιμη πολιτικά συγκυρία οι τηλέθεατές προτίμησαν να δουν δελτίο στον ΣΚΑΙ και το STAR παρά να παρακολουθήσουν τον Αλέξη Τσίπρα.

Αναλυτικά οι τηλεθεάσεις των δελτίων ειδήσεων
deltio

Κλείσιμο
Πτώση έστω και μικρή κατέγραψαν σχεδόν όλα τα δελτία ειδήσεων ενώ το ενδιαφέρον στρέφεται στην πρωινή ζώνη όπου ο ΣΚΑΪ καταφέρνει και εδραιώνεται στην πρώτη θέση και στο σύνολο και στο 18 – 54 σε ό,τι αφορά την ενημέρωση καθώς το «Σήμερα» προηγείται του «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1.

Στην ψυχαγωγία πρώτο και με διαφορά το «Πρωινό» ΑΝΤ1 στο 18 – 54 με το Star να δυσκολεύεται σημαντικά χωρίς τη βοήθεια του GNTM.

Εντυπωσιακή άνοδος για την ενημερωτική εκπομπή του Open “Ωρα Ελλάδος 5.30”, ενώ σταθερά πρώτες στο prime time οι ελληνικές σειρές στον Alpha έστω και σε επανάληψη.

Αρχίζει να “τσιμπάει” σε νούμερα το ριάλιτι «Power of love» στον ΣΚΑΪ.

Τέλος, στην πρώτη θέση στο σύνολο φιγουράρει ο ΣΚΑΪ ενώ στο 18 – 54 πρώτος τερματίζει ο ΑΝΤ1.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης