Στο ρεπορτάζ της ΕΡΤ για τα μέτρα στη Μαλακάσα ενόψει του επικείμενου χιονιά, η ρεπόρτερ, προφανώς μπερδεύτηκε και μας χάρισε μια μοναδική ατάκα: Θέλοντας να πει πως έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα για να μην κλείσει η εθνική οδός, είπε το εντελώς αντίθετο: ότι δηλαδή στόχος της κινητοποίησης του μηχανισμού είναι να μην μείνει κανένας δρόμος... ανοικτός.
Και βέβαια δεν είναι αυτός ο στόχος και είμαστε σίγουροι ότι ο δήμος Ωρωπού όπως και οι υπηρεσίες όλες του αυτοκινητόδρομου θα είναι σε επιφυλακή για να μείνει ανοικτό το κομμάτι αυτό του αυτοκινητόδρομου Αθήνας-Λαμίας.
Έρευνα του Douleutaras σε συνεργασία με το ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αποτυπώνει τις τάσεις και τις προκλήσεις που διαμορφώνουν την καθημερινότητα των σύγχρονων επαγγελματιών
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.