Θρίλερ με νεκρό άνδρα στη Βουλιαγμένη

Θρίλερ με νεκρό άνδρα στη Βουλιαγμένη

Το θύμα είναι ηλικίας περίπου 65 ετών - Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για αλλοδαπό - Πάνω του βρέθηκε αμερικανικό διαβατήριο - Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα του θανάτου του

vouliagmeni_ar
Νεκρός βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ένας άνδρας σε βραχώδη ακτή έξω από τη μαρίνα Βουλιαγμένης.

Τη σορό εντόπισε περαστικός στη μία το μεσημέρι της Κυριακής σε βραχώδη περιοχή στη μαρίνα Βουλιαγμένης και αμέσως ενημέρωσε το λιμενικό.

Το ντύσιμο του θύματος, ηλικίας περίπου 65 ετών, αλλά και τα γάντια για το κρύο που φορούσε στα χέρια, προδίδουν νυκτερινή έξοδο η οποία είχε τραγική κατάληξη. Ο άνδρας φορούσε μαύρο παντελόνι, γαλάζιο πουκάμισο, σκούρο σακάκι και γραβάτα, φέρει ένα μεγάλο αιμάτωμα στο κεφάλι και αλλοιώσεις στο πρόσωπου που προδίδουν ότι πιθανόν ήταν νεκρός για μέρες.

Πληροφορίες από το ΕΚΑΒ αναφέρουν, επίσης, ότι πρόκειται για αλλοδαπό. πάνω του βρέθηκε αμερικανικό διαβατήριο αλλά λόγω της παραμόρφωσης των χαρακτηριστικών του οι αρχές δεν μπορούν να προχωρήσουν στην ταυτοποίησή του. 

Ο ιατροδικαστής θα είναι αυτος που θα δώσει τις απαντήσεις σχετικά με την αιτία θανάτου, την ακριβή ώρα, αλλά και αν από τα ευρήματα συμπεραίνεται ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, ατύχημα η αυτοκτονία.

Τη σορό του άνδρα παρέλαβε ασθενοφόρο ενώ έρευνα για την υπόθεση διερευνεί το λιμενικό.


Κλείσιμο
body2
body1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης