Απίστευτο! Πολύτεκνη οικογένεια θα πληρώνει 300 ευρώ στους γείτονες όταν τα παιδιά κάνουν φασαρία
Εκτός από την πρωτοφανή αυτή απόφαση, το δικαστήριο αποφάσισε ότι όποτε τα παιδιά προκαλούν θόρυβο, θα γίνεται και προσωποκράτηση στον πατέρα για 30 ημέρες... κάθε φορά
Ένα απίστευτο γεγονός, το οποίο συνέβη στη Θεσσαλονίκη ήρθε στο φως της δημοσιότητας.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, δικαστήριο εξέδωσε απόφαση για μία πολύτεκνη οικογένεια στη Θεσσαλονίκη, η οποία θα πρέπει να καταβάλλει το ποσό των 300 ευρώ στους γείτονες, όποτε τα παιδιά κάνουν φασαρία. Και δεν είναι μόνο αυτό, αλλά όποτε τα παιδιά «ενοχλούν» θα γίνεται και προσωποκράτηση στον πατέρα για 30 ημέρες.
Πρόκειται για μία οικογένεια με τέσσερα παιδιά και η περιπέτειά τους ξεκίνησε τον προηγούμενο Σεπτέμβριο όταν ένα ζευγάρι μέσης ηλικίας, το οποίο διαμένει στον κάτω όροφο, κατέθεσε αγωγή κατά της οικογένειας με το αιτιολογικό ότι παράγει φασαρία και θόρυβο.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.