Επιστρέφει στη φυλακή ο Αριστείδης Φλώρος

flwros0

Το Συμβούλιο Εφετών Ευβοίας έκανε δεκτή την έφεση κατά του αρχικού βουλεύματος με το οποίο είχε αποφυλακιστεί ο Φλώρος - Είχε συλληφθεί νωρίτερα από την αστυνομία, μετά από πληροφορίες που τον ήθελαν να είναι ύποπτος φυγής

Στη φυλακή επιστρέφει ο Αριστείδης Φλώρος μετά τη σύλληψή του από την αστυνομία αλλά και την απόφαση του Συμβουλίου Εφετών Ευβοίας να κάνει δεκτή την έφεση κατά του αρχικού βουλεύματος με το οποίο είχε αποφυλακιστεί. 

Η υπόθεση αποφυλάκισης του Φλώρου πήρε νέα τροπή αργά το βράδυ της Παρασκευής καθώς ο 39χρονος επιχειρηματίας προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα Βούλας και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ, μετά από πληροφορίες των αρχών που τον ήθελαν να είναι ύποπτος φυγής. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή για να διασφαλίσουν ότι ο Φλώρος δεν θα διαφύγει. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας είχε δηλώσει το Ψυχικό ως τόπο κατοικίας του, ωστόσο την Παρασκευή βρέθηκε στο σπίτι φίλης του στη Γλυφάδα, γεγονός που κινητοποίησε τις αρχές. 

Λίγο μετά η προσαγωγή έγινε σύλληψη, ενώ μετά τη συνεδρίαση με διαδικασίες εξπρές του Συμβουλίου Εφετών Ευβοίας  μέσα στη νύχτα αποφασίστηκε ότι γίνεται δεκτή η έφεση κατά του αρχικού βουλεύματος με το οποίο είχε αποφυλακιστεί ο Αρ. Φλώρος.

Ο Αρ. Φλώρος είχε αποφυλακιστεί υπό όρους στα μέσα Αυγούστου, για λόγους υγείας (αναπηρία 70%). 

Πρόκειται όντως για διαδικασίες εξπρές και για ταχύτητα αντιδράσης, σπάνιας έντασης, από την ελληνική δικαιοσύνη καθώς σε μια ημέρα, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαρ. Βουρλιώτης παρήγγειλε να μελετηθεί το ενδεχόμενο έφεση του βουλεύματος και ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Ευβοίας Λ. Σοφουλάκης την άσκησε.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εισαγγελέας Εφετών είχε προτείνει προς το Συμβούλιο να γίνει δεκτή η έφεση και να εξαφανιστεί το βούλευμα αποφυλάκισης. 

Η απόφαση του Συμβουλίου Εφετών βγήκε μετά τα μεσάνυχτα απόψε και αφού το αρχικό βούλευμα ανατρέπεται, ο 39χρονος επιχειρηματίας επιστρέφει στη φυλακή.

Best of Network

ΣΧΟΛΙΑ (119)

Σηκώθηκαν και οι πέτρες

Πήγαν τα συρίζια να τον βγάλουν Αυγουστιάτικα να μήν πάει κανένας χαμπάρι, αλλά σηκώθηκαν και οι πέτρες και αναγκάστηκε ο κοντονί να κάνει έρευνα και κράτηση του μεγαλοαπατεώνα! Και όλα αυτά για να μήν πάρει ακόμα ψηφαλάκια η χρυσή αυγή!

Γίνεται ρε παιδιά αυτό;

Γίνεται με κυβέρνηση Σύριζα να σκάσεις 20-30 μύρια στον ανιψιό του Μητσοτάκη για να βγεις από την φυλακή; Τόσο βλάκας άμα ήσουν που να τα έβρισκες τα 200 μύρια;

0

Η υπόθεση Φλώρου "ακουμπά" τον Μητσοτάκη [...]

Είδες ο ..Μητσοτάκης;

ο Κοντονής που έστειλε κατεπείγουσα παραγγελία στον εισαγγελέα για επανεξέταση της απόφασης, βρέθηκε στο σπίτι του μέσα σε 24 ώρες...Πως τον απέλυσε έτσι ο Μητσοτάκης ρε παιδί μου;

Φλώρος

ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΥΣ, τον Παρασκευόπουλο με τον νόμο, τον Μητσοτάκη με τον δικηγόρο . ΟΛΟΙ θα νιω$ετε την αγάπη μου, δεν κάνω διακρίσεις . Μην τσακώνεστε, 200 μύρια είναι αυτά, έχει για όλους, ακόμα και για τα 0,60 .

Σπιρτο

Έχω τα 200 που γράφεις και θέλω να βγω από τη φυλακή γρήγορα. Σε ποιόν να απευθυνθώ, στον ανιψιό του Μητσοτάκη;

@

Όχι δεν κυβερνούν αυτοί, απο τους υπαλλήλους του Πολάκη εξασφαλίζεις τα πιστοποιητικά και οι επιτροπές στο δικαιοσύνης κάνουν την δουλειά. Ο νόμος Τσίπρα υπάρχει, άρα σπρώξε λίγο χρήμα στους κυβερνώντες και όλα καλά.

10.000 είναι έξω, θα ξαναβγεί ο Φλώρος σε έναν μήνα

10.000 βίαιοι εγκληματίες βγήκανε σε μια μέρα, κατά δήλωση του ίδιου του Παρασκευόπουλου, οι μισοί φυλακισμένοι της χώρας δηλαδή . Χώρια πόσοι βγήκαν έκτοτε . Google is your friend για όποιον δεν το πιστεύει . ——- Τι νόμιζες, ο νόμος θα ίσχυε μόνο για 17Ν και Πυρήνες ; ——— ΟΛΟΙ θα βγουν, ΚΑΙ ο Φλώρος θα ΞΑΝΑβγει, απλά κι ωραία . Είτε έχουμε ανομία για όλους , είτε για κανέναν . Κάτω οι φυλακές, έξω οι φονιάδες κι οι καταχραστές , ζήτω οι νόμοι της Αριστεράς .

Τελικά οι Μητσοτάκηδες είναι η πιο βρώμικη πολιτική οικογένεια που πέρασε από τον τόπο;

Αυτό είναι το ερώτημα που προκύπτει και από τη σημερινή λαμογιά με τον Φλώρο.Δικηγόρος του είναι μέλος του Μητσοτακέικου.

Στα 4 ούλoι εiτε με Aλέξn εiτε με Koύλn

Και οι Καραμάν-αλήδες και οι Καραμάν-αλήδες!

Μπα

Πατέρας Τσίπρα, μασαγε δημόσια έργα επι χούντας και μετά ...αντιστασιακός . Ο γιος άνοιγμα συνόρων, Σαρία και πούλημα Μακεδονίας κι Ηπείρου . Πιστεύω είναι ντέρμπι για παράταση και πέναλτυ . Όλοι ΣΚ... είστε σύντροφε, δεξιά κι αριστερά .

Δεξιός

Αυτοί θα τον φάγανε και τον Κοντονή, τον Αλέξη τον έχουνε στο τσεπάκι. Βγάλε τον Φλώρο του λένε, τον βγάζει, διώξε τον Κοντονή του λένε, τον διώχνει

ΜΕΓΑΛΟΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;Ε,ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.

Είναι ένα δόγμα βγαλμένο από τα τελευταία 60 χρόνια της Πολιτικής Ιστορίας της χώρας μας.

Σε κάθε μεγαλολαμογιά στην Ελλάδα,αυτόματα σκεφτόμαστε ''ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟ'';

Μεγαλολαμογιά στην Ελλάδα=Μητσοτακέικο.

Σούπερ μίζα

5.000 δολάρια το κεφάλι επι 2.000.000 λαθρο από το 2015 , μας κάνει πάρα πολλά δις . Λίγα από πολλούς, σημαίνει περισσότερα κέρδη . Αριστερά, εγγύηση . Όχι ότι η δεξιά πάει πίσω βέβαια.

Πώς γίνεται ρε παιδιά ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑ ΣΕ ΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ,ΝΑ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟ;

Δικηγόρος του Φλώρου ο ανιψιός του Μητσοτάκη;ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!Πώς τα καταφέρνει το Μητσοτακέικο και βρίσκεται πίσω από κάθε λαμογιά σε αυτόν τον τόπο;

ONNEΔITHΣ

Mα δεν μας λένε τυχαία γαλάζιους μιζαδόρους! Βέβαια, το μητσοτακέικο έχει περάσει σε άλλα λέβελ μίζας και διαφθοράς!

ONNEΔITHΣ

@11:38: Mα δεν μας λένε τυχαία γαλάζιους μιζαδόρους! Βέβαια, το μητσοτακέικο έχει περάσει σε άλλα λέβελ μίζας και διαφθοράς!

λαμογιο

εφαγε τα λεφτα του κοσμου που τα πληρωσαν παλι διπλα στη δεη. κακομοιρη καλυτερα που σε επιασε η αστυνομια παρα να σε εβρισκε κανενας απελπισμενος χρεοκωπημενος ανθρωπος εξαιτιας σου.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

w25-211751anastasiades

Μιλώντας στο πρακτορείο Xinhua, ο Κύπριος μπρόεδρος είπε πως οι κινεζικές επενδύσεις βοήθησαν τον κατασκευαστικό τομέα της Κύπρου, που είχε σχεδόν καταρρεύσει, να εξέλθει από την οικονομική κρίση του 2012-2013