Επιστρέφει στη φυλακή ο Αριστείδης Φλώρος

Επιστρέφει στη φυλακή ο Αριστείδης Φλώρος

Το Συμβούλιο Εφετών Ευβοίας έκανε δεκτή την έφεση κατά του αρχικού βουλεύματος με το οποίο είχε αποφυλακιστεί ο Φλώρος - Είχε συλληφθεί νωρίτερα από την αστυνομία, μετά από πληροφορίες που τον ήθελαν να είναι ύποπτος φυγής

flwros0
Στη φυλακή επιστρέφει ο Αριστείδης Φλώρος μετά τη σύλληψή του από την αστυνομία αλλά και την απόφαση του Συμβουλίου Εφετών Ευβοίας να κάνει δεκτή την έφεση κατά του αρχικού βουλεύματος με το οποίο είχε αποφυλακιστεί. 

Η υπόθεση αποφυλάκισης του Φλώρου πήρε νέα τροπή αργά το βράδυ της Παρασκευής καθώς ο 39χρονος επιχειρηματίας προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα Βούλας και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ, μετά από πληροφορίες των αρχών που τον ήθελαν να είναι ύποπτος φυγής. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή για να διασφαλίσουν ότι ο Φλώρος δεν θα διαφύγει. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας είχε δηλώσει το Ψυχικό ως τόπο κατοικίας του, ωστόσο την Παρασκευή βρέθηκε στο σπίτι φίλης του στη Γλυφάδα, γεγονός που κινητοποίησε τις αρχές. 

Λίγο μετά η προσαγωγή έγινε σύλληψη, ενώ μετά τη συνεδρίαση με διαδικασίες εξπρές του Συμβουλίου Εφετών Ευβοίας  μέσα στη νύχτα αποφασίστηκε ότι γίνεται δεκτή η έφεση κατά του αρχικού βουλεύματος με το οποίο είχε αποφυλακιστεί ο Αρ. Φλώρος.

Ο Αρ. Φλώρος είχε αποφυλακιστεί υπό όρους στα μέσα Αυγούστου, για λόγους υγείας (αναπηρία 70%). 

Πρόκειται όντως για διαδικασίες εξπρές και για ταχύτητα αντιδράσης, σπάνιας έντασης, από την ελληνική δικαιοσύνη καθώς σε μια ημέρα, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαρ. Βουρλιώτης παρήγγειλε να μελετηθεί το ενδεχόμενο έφεση του βουλεύματος και ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Ευβοίας Λ. Σοφουλάκης την άσκησε.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εισαγγελέας Εφετών είχε προτείνει προς το Συμβούλιο να γίνει δεκτή η έφεση και να εξαφανιστεί το βούλευμα αποφυλάκισης. 

Η απόφαση του Συμβουλίου Εφετών βγήκε μετά τα μεσάνυχτα απόψε και αφού το αρχικό βούλευμα ανατρέπεται, ο 39χρονος επιχειρηματίας επιστρέφει στη φυλακή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης