Συνελήφθη ο Αριστείδης Φλώρος

Συνελήφθη ο Αριστείδης Φλώρος

Με παραγγελία του Συμβουλίου Εφετών Ευβοίας, το οποίο συνεδρίασε μέσα στη νύχτα με διαδικασίες-εξπρές για να αποφασίσει αν θα ανατρέψει το βουλευμα αποφυλάκισης

flwros0
Συνελήφθη τελικά ο Αριστείδης Φλώρος της Energa μετά από παραγγελία του Συμβουλίου Εφετών Ευβοίας, το οποίο συνεδρίασε μέσα στη νύχτα με διαδικασίες-εξπρές για να αποφασίσει αν θα ανατρέψει το βουλευμα αποφυλάκισής του.

Η υπόθεση αποφυλάκισης του Φλώρου πήρε νέα τροπή αργά το βράδυ της Παρασκευής καθώς ο 39χρονος επιχειρηματίας προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα Βούλας και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ, μετά από πληροφορίες των αρχών που τον ήθελαν να είναι ύποπτος φυγής. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή για να διασφαλίσουν ότι ο Φλώρος δεν θα διαφύγει. Αυτή την ώρα περιμένουν να εκδοθεί το ένταλμα σύλληψής του και ο Φλώρος αύριο αναμένεται να μεταφερθεί στον Εισαγγελεα Εκτελέσεως Ποινών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας είχε δηλώσει το Ψυχικό ως τόπο κατοικίας του, ωστόσο σήμερα βρέθηκε στο σπίτι φίλης του στη Γλυφάδα, γεγονός που κινητοποίησε τις αρχές. 

Λίγο μετά η προσαγωγή έγινε σύλληψη μετά τη συνεδρίαση με διαδικασίες εξπρές του Συμβουλίου Εφετών Ευβοίας για να αποφασίσει αν θα ανατρέψει το βουλευμα αποφυλάκισης του Αρ. Φλώρου μετά την έφεση που ασκήθηκε σε αυτό.

Ο Αρ. Φλώρος είχε αποφυλακιστεί υπό όρους στα μέσα Αυγούστου, για λόγους υγείας (αναπηρία 67%).

Πρόκειται όντως για διαδικασίες εξπρές και για ταχύτητα αντιδράσης, σπάνιας έντασης, από την ελληνική δικαιοσύνη καθώς σε μια ημέρα, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαρ. Βουρλιώτης παρήγγειλε να μελετηθεί το ενδεχόμενο έφεση του βουελεύματος και ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Ευβοίας Λ. Σοφουλάκης την άσκησε.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εισαγγελέας Εφετών έχει ήδη προτείνει προς το Συμβούλιο να γίνει δεκτή η έφεση και να εξαφανιστεί το βούλευμα αποφυλάκισης.

Η απόφαση του Συμβουλίου Εφετών αναμένεται απόψε και σε περίπτωση που το αρχικό βούλευμα ανατραπεί τότε ο 39χρονος επιχειρηματίας θα πρέπει να επιστρέψει στη φυλακή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης