Αύριο η ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής και των επιτυχόντων για τα πανεπιστήμια

vaseis-apotelesamta

Από φέτος καταργείται η ανακοίνωση των ονομάτων των επιτυχόντων στα σχολεία - Λόγω του κανονισμου περί της προστασίας των προσωπικών δεδομένων θα αναρτηθούν στα σχολεία μόνο οι κωδικοί των επιτυχόντων

Αύριο, το πρωί της Τρίτης, αναμένεται να ανακοινωθούν από το Υπουργείο Παιδείας οι βάσεις εισαγωγής στα πανεπιστήμια, όπως και τα ονόματα των επιτυχόντων. Σε κάποιες περιοχές, ωστόσο, η ανακοίνωση αναμένεται έως το μεσημέρι.Σημειώνουμε πως από φέτος καταργείται η ανακοίνωση των ονομάτων των επιτυχόντων στα σχολεία, καθώς και η ανάρτηση της αναλυτικής βαθμολογίας των υποψηφίων, ενώ οι διευθυντές των σχολειών λόγω του κανονισμού περί της προστασίας των προσωπικών δεδομένων θα αναρτήσουν στα σχολεία μόνο τους κωδικούς των επιτυχόντων.

ΣΧΟΛΙΑ (7)

Γιαννης Σπύρου

Η ανάρτηση των ονομάτων πρέπει να ειναι υποχρεωτική καθως οι επιτυχόντες κατασλαμβάνουν θέσεις σε κρατικά χρηματοδοτούμενα πανεπιστήμια. Επισης καθε επιτυχών αποκλειει από την κατάληψη της ιδιας θέσης κάποιον άλλον που επισης διεκδικούσε τη θέση. Ειναι υποχρεωτικό αυτός που δεν πέτυχε να γνωρίζει τους επιτυχόντες για να ασκήσει σε περίπτωση που διαφωνει τα όποια νομιμα μεσα του παρέχει η πολιτεία για την διεκδίκηση των δικαιωμάτων του. Η δήθεν προστασια των προσωπικών δεδομενων είναι αφετηρία της φαλκίδευσης της αξιοπιστίας των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Γεωμέτρης

Να ξέρετε, πως ο κάθε καθηγητής ξέρει από Σεπτέμβριο τι θα γράψει το βλαστάρι σας τον Ιούνιο. Μη σας κοροιδέυουνε. Και μην δέχεστε δικαιολογίες του στυλ "Ηταν δύσκολα τα θέματα". Ε και? Στο φροντιστήριο δεν κάνατε δύσκολα θέματα? να τους απαντάτε. Απο έναν φροντιστή που έκανε περιουσία από τα ψέματα !!! Θα περάσει το παιδί σίγουρα, τους έλεγα. Εριχναν το χρήμα, και τον Μάιο έλεγα " Τα παράτησε το παιδί, δεν διάβαζε τους τελευταίους μήνες, ήταν δύσκολα και τα θέματα..." Οτι σας λένε και εσάς δηλαδή.

Eng

Τα ονόματα των επιτυχοντων πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να αναρτωνται, καθως αυτοι αποτελούν αποδέκτες δημόσιας χρηματοδότησης (αυτης, της δωρέαν παιδείας).

Έχεις να μας πεις κάτι άλλο;

Καλύτερα έτσι φίλε για πολλούς λόγους που δεν σε αφορουν

Eng

Ναι, εχω. Το "φιλε" δεν προκύπτει απο πουθενά, και θα με αφορά οτιδήποτε σχετίζεται με τους φορους μου.

Σε

Περίπτωση βράβευσης των επιτυχόντων από τους δήμους που διαμένουν πώς θα γίνει

Εγώ

Οι επιτυχόντες είναι φίλοι μας. Εαν ξεφύγει και κάποιος κατά λάθος τι να κάνουμε... Ο άριστος γίνετε ένα απλό νούμερο

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

POLUTEXNEIO12

Η ΟΙΕΛΕ τονίζεΙ ότι «πίσω από αυτή την ενέργεια των δήθεν αρίστων, δεν κρύβεται η προσήλωσή τους στο αγαθό της… γνώσης, αλλά η ωμή ιδεολογική τους απόπειρα να ξεχαστεί η επέτειος του Πολυτεχνείου»

11
perioliko

Οι συνεχείς προσαγωγές μεταναστών από την παραλιακή ζώνη της πόλης και τα πλάνα που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή, οδήγησαν τους αστυνομικούς της Ασφαλείας στην εξιχνίαση του περιστατικού

uhssyfew

«Πήρατε από κάθε γιατρό από 50-100.000 ευρώ μεικτά τα τελευταία 6 χρόνια, και τώρα πάτε να μας βουλώσετε με μία εφάπαξ δόση» ειπε ο Ηλίας Σιώρας - «Αν δεν τα θέλετε να μην τα πάρετε» η απάντηση Πολάκη

4