Απίστευτο: Σε χωριό της Ηπείρου έκαναν κλήρωση για να δουν ποιοι θα πάρουν τη σύνταξη

metsovo

Οι υπόλοιποι θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι την Παρασκευή όπου ο ταχυδρόμος θα τους επισκεφτεί και πάλι, για να πληρωθούν οι συντάξεις και των άτυχων της κλήρωσης

Στο χωριό Βοτονόσι του δήμου Μετσόβου, στήθηκε μία κλήρωση που όμοιά της δεν έχει καταγραφεί ποτέ στα σύγχρονα τουλάχιστον χρονικά στην επικράτεια.

Στην πλατεία του χωριού, όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, έγινε κλήρωση μεταξύ των συνταξιούχων κατοίκων, για το ποιος θα πληρωθεί τη σύνταξή του, καθώς τα χρήματα που είχαν πιστωθεί στο λογαριασμό των ΕΛΤΑ και είχε μαζί του ο ταχυδρόμος, δεν επαρκούσαν για να καλύψουν το σύνολο του ποσού!

Έτσι, κατόπιν συνεννόησης με τους συνταξιούχους, οι ενδιαφερόμενοι μπήκαν στην… κληρωτίδα και οι τυχεροί πήραν επί τόπου τις συντάξεις τους. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι την Παρασκευή όπου ο ταχυδρόμος θα τους επισκεφτεί και πάλι, για να πληρωθούν οι συντάξεις και των άτυχων της κλήρωσης.

Ανεξάρτητα από το κωμικό της ιστορίας, πρόκειται για την πρώτη φορά στα χρονικά, όπως επισημαίνουν και από τα ΕΛΤΑ, που δεν κατέστη εφικτό να αποδοθεί το σύνολο των συντάξεων στους δικαιούχους και αυτό όχι με ευθύνη των ΕΛΤΑ, αλλά του Ταμείου Παρακαταθηκών.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, προφανώς λόγω αδυναμίας διάθεσης του συνολικού ποσού, το Ταμείο Παρακαταθηκών δεν πίστωσε στους τραπεζικούς λογαριασμούς των ΕΛΤΑ το συνολικό ποσό για τις συντάξεις.

Έτσι, τα κατά τόπους υποκαταστήματα βρέθηκαν στη δύσκολη θέση, να επιλέξουν με ποιον τρόπο θα κατανείμουν τις συντάξεις και σε ποιους και στην περίπτωση του Βοτονοσίου, επιλέχθηκε η κλήρωση.

ΣΧΟΛΙΑ (4)

Βέβαια

Ο μισθός του προέδρου ΕΛΤΑ θα μπήκε από τις 30 μηνός!!!! Και όλων των άλλων υπαλλήλων βέβαια, όπως και του ταχυδρομου!!!

Πάνος (ΟΧΙ Σκρλτς)

Στα χρόνια του δολοφονικού ΣΥΡΙΖΑ συμβαίνουν αυτά ... Τα ΕΛΤΑ συνεχίζουν να εισπράτουν τα χρήματα λογαρισμών ΔΕΗ ΧΩΡΙΣ να τα αποδιδουν στη ΔΕΗ, η οποία ζητάει τα χρήματα από τους καταναλωτές χρεώνοντάς τους 'ανεξόφλητους' λογαριασμούς! Εισπράτουν και προμήθεια μάλιστα. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει να σου παίρνουν προμήθεια ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΨΟΥΝ ... Γιατί η ΔΕΗ ΔΕ διέκοψε τη συνεργασία με τα ΕΛΤΑ? ΚΛΕΦΤΕΣ και ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ μας κυβερνούν ....

DSX

Πρωτη φορα αριστερα!!!

Στυλιανός

Και μας πρήξανε στα πλεονάσματα οι ανίκανοι του τσίρκου Μεδράνο !!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης