Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Δασοφυλάκων: Η φωτιά υποτιμήθηκε

kammena_arthro

«Η Πολιτική Προστασία ήταν ανύπαρκτη, ανύπαρκτος και ο συντονισμός και δεν άργησαν τα πράγματα να ξεφύγουν από τον έλεγχο», είπε ο Γιώργος Παπαδιάς

Σε μια σοβαρή καταγγελία προέβη ο Πρόεδρος  της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Δασοφυλάκων, Γιώργος Παπαδιάς, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104.6, αναφερόμενος στις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική. 

«Για την τραγωδία της 23ης Ιουλίου κατά τη γνώμη μου, έφταιξαν τρία πράγματα. Πρώτον: Υποτιμήθηκε η φωτιά. Δεύτερον: Στην περιοχή άργησαν να φτάσουν πυροσβεστικά οχήματα.  Τρίτον: Δεν υπήρξε άμεση παρέμβαση από εναέρια μέσα. Η Πολιτική Προστασία ήταν ανύπαρκτη, ανύπαρκτος και ο συντονισμός και δεν άργησαν τα πράγματα να ξεφύγουν από τον έλεγχο», είπε ο Γιώργος Παπαδιάς και συνέχισε, αναφέροντας: 

 «
Οφείλεις να έχεις ένα σχέδιο. Όταν υπάρχει προειδοποίηση για έκτακτα καιρικά φαινόμενα, οφείλεις να τοποθετείς διάσπαρτα οχήματα στην περιοχή, έτσι ώστε να μη θρηνήσεις θύματα». 

«Άφησαν το ''τέρας'' να γιγαντωθεί. Το πρόβλημα δεν εμφανίστηκε τώρα με τα αυθαίρετα και φταις εσύ που δεν γκρεμίζεις το πρώτο σπίτι», επισήμανε ο ίδιος. Μιλώντας για το κομμάτι της δικής του ιδιότητας, κατήγγειλε ότι κανείς δεν δίνει αξία στους δασοφύλακες και κανείς δεν νοιάζεται για το έργο τους. 

«Εμείς εργαζόμαστε για την πρόληψη και τον καθαρισμό των δασών, όταν υπάρχουν κονδύλια. Δεν μας ρωτούν για τίποτε σε περιπτώσεις ανάγκης. Φέτος στην Πεντέλη δεν έγινε κανένας καθαρισμός, γιατί δεν υπάρχουν κονδύλια. Δεν έγινε καμία κίνηση». 

«Υπάρχουν άνθρωποι με περγαμηνές που έχουν ''σπουδάσει'' το Δάσος και κάθονται στα γραφεία και δεν προσφέρουν τις γνώσεις τους, κατέληξε ο Πρόεδρος  της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Δασοφυλάκων.


ΣΧΟΛΙΑ (1)

ΟΥΣΤ!!!

Ξήλωμα όλοι.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

koritsaki01

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της ιατροδικαστικής εξέτασης - Στην έλλειψη φωτισμού, φαναριών και την υψηλή ταχτύητα αποδίδει την τραγωδία  ο πατέρας Την Παρασκευή η κηδεία  του  άτυχου κοριτσιού

2