Στον ανακριτή σήμερα ο Σώρρας

sorasmesa

Σε συγκέντρωση στην Ευελπίδων καλεί τα μέλη της η «Ελλήνων Συνέλευσις»

Εξηγήσεις για σειρά κακουργημάτων που αφορούν στη δράση του ιδίου αλλά και της «Ελλήνων Συνέλευσις», της οποίας ηγείται, καλείται να δώσει σήμερα στον ανακριτή ο Αρτέμης Σώρρας, υπό τη ...στήριξη οπαδών του που αναμένονται στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, προκειμένου να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στον «πρόεδρο του έθνους των Ελλήνων»!

Η σημερινή απολογία του Αρτέμη Σώρρα στον ανακριτή έρχεται 16 περίπου μήνες μετά την εξαφάνισή του από προσώπου γης και αφού σε βάρος του οι εισαγγελικές αρχές είχαν απαγγείλει σωρεία κακουργηματικών και πλημμεληματικών κατηγοριών και μάλιστα κάποιες εξ αυτών να είναι σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου, γεγονός που φέρνει αντιμέτωπο τον αρχηγό της «Ελλήνων Συνέλευσις» ακόμη και με ισόβια.

Ειδικότερα, σήμερα ενώπιον του ανακριτή, ο Αρτέμης Σώρρας, που συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές το περασμένο Σάββατο στον Άλιμο, καλείται να απολογηθεί για σωρεία κακουργημάτων, όπως αυτά της συγκρότησης, ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, της απάτης και της απόπειρας απάτης κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση σε βάρος του Δημοσίου (Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου) και τραπεζών με την επιβαρυντική διάταξη του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου, καθώς και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Ακόμη, στο κατηγορητήριο περιλαμβάνεται σειρά κατηγοριών σε βαθμό πλημμελήματος, όπως διασπορά ψευδών ειδήσεων, πρόκληση ή διέγερση σε διάπραξη κακουργημάτων ή πλημμελημάτων κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση. Να σημειωθεί πως συγκατηγορούμενοι του Αρτέμη Σώρρα στην υπόθεση είναι επτά συνεργάτες του, οι οποίοι έχουν απολογηθεί στις ανακριτικές αρχές και έχουν αφεθεί ελεύθεροι.

Σε πόρισμα που είχε συντάξει για την υπόθεση η εισαγγελέας Πρωτοδικών κ. Ευγενία Αυλίδου, αποτυπώνονταν η δράση του κατηγορούμενου, ο οποίος μάλιστα όπως προέκυψε δεν διέθετε κανένα περιουσιακό στοιχείο και τα τελευταία χρόνια υπέβαλε μηδενικές φορολογικές δηλώσεις.

Η δε ζημία για το ελληνικό δημόσιο και ασφαλιστικά ταμεία είναι ανυπολόγιστη, καθώς χιλιάδες είναι οι πολίτες που προσκομίζουν τα «εξώδικα Σώρρα» αρνούμενοι να πληρώσουν χρέη και εισφορές. Με τα εξώδικα αυτά ο Αρτέμης Σώρρας υποστήριζε ότι οι πολίτες μπορούν να συμψηφίσουν τα χρέη τους με τα περίφημα 600 δισ ευρώ που διαθέτει η «Ελλήνων Συνέλευσις»!

Ενδεικτικά στο εισαγγελικό πόρισμα, αναφέρεται πως για 115 περιπτώσεις πολιτών που προσκόμισαν την εξουσιοδότηση Σώρρα, το ΙΚΑ δεν εισέπραξε 4.700.000 ευρώ(!) ενώ μεγάλα χρηματικά ποσά δεν εισπράττονται από δημόσιο, εφορίες κ.λπ.

Κάλεσμα για συγκέντρωση στην Ευελπίδων

Ενόψει της σημερινής απολογίας του Αρτέμη Σώρρα στον ανακριτή, η «Ελλήνων Συνελεύσις» με ανακοίνωσή της έχει καλέσει τα μέλη της να συγκεντρωθούν στα δικαστήρια.

Μάλιστα, υποστηρίζει πως ο «πρόεδρος του έθνους των Ελλήνων» δεν κρυβόταν από τον Μάρτιο του 2017 αλλά «προστάτευε, ως όφειλε, τη ζωή του», καθώς και ότι η δίωξή του είναι πολιτική και έχει στόχο «τον αφανισμό του ίδιου και του έθνους των Ελλήνων».

Πάντως, για την τύχη του Αρτέμη Σώρρα θα αποφασίσουν, μετά το πέρας της απολογίας του, ανακριτής και εισαγγελέας, οι οποίοι θα κρίνουν αν θα τον αφήσουν ελεύθερο με ή χωρίς όρους ή θα πρέπει να υπάρξει προσωρινή κράτηση.

ΣΧΟΛΙΑ (13)

Τί να πει κανείς ?

Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί μ....κες στην Ελλάδα που ακολουθούν ένα ψυχικά διαταραγμένο αρχιμ.....κα !!!!! Χρειάζονται όλοι τους, ομαδική ψυχιατρική παρακολούθηση .....

Ορθόδοξος Χριστιανός

Θα είμαστε ΟΛΟΙ εκεί! Ορθοδοξία ή θάνατος!!!

Α.ΠΕΡΑΜΑ ΧΑΝΙΑ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΜΕΝΤΙΟΥΝ -ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ-ΤΑΡΩ- ΚΡΥΣΤΑΛΙΝΗ ΣΦΑΙΡΑ- ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ- ΚΑΚΗ ΕΝΕΡΓΙΑ- ΞΕΜΑΤΙΑΣΜΑ -ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ ΕΝΟΡΑΣΗ...........κλπ.___________

mm

Αν είχε χιούμορ η ελληνική Δικαιοσύνη, θα του επέβαλλε εγγύηση 600 δις ευρώ.

|N|V|

599, να έχει και κάτι για τα καθημερινά έξοδα του ο άνθρωπος! Βάλε δικηγόρους, φόρους, σούπερ μάρκετ... Εεε μην είμαστε και πλεονέκτες (που έλεγε και αείμνηστος)...

Α.ΠΕΡΑΜΑ ΧΑΝΙΑ

αυτός θα τα έδινε ομως !!! ( που έχει χιούμορ ) ________

@mm

ΣΩΣΤΟΣ! ! ! !

Μάνθος

Exεται παρατηρίσει οτι κηνυγανε τους εθνικηστες ετσι;;;;;;;;;

Λήμνιος Γιαννης ποτέ οννεδίτης

Ναι, θα τον κλείσουν φυλακή τα άλλα σανοφάγα του Μπιν που γράφουν το ήσουν... είσουν!!

ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ.

ΑΓΑΠΗΤΕ Γιαννη ΧΩΡΙΣ ΤΟΝΟ, (ΥΠΟΘΕΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ Ν , ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΞΕΦΥΓΕ). ΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΝΑΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ;;;. ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ;; ΑΣΕ ΤΙΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ Γιαννη ΜΟΥ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ. ΔΕΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΧΟΛΟΣΚΑΣ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ Ή ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ;;; ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ;; ΚΑΛΑ ΨΑΡΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΠΑΝΙΑ. (ΥΓ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ Γιαννη ΜΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΟΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟΝ Γιαννη ΜΟΥ)

chris

"όπως προέκυψε δεν διέθετε κανένα περιουσιακό στοιχείο και τα τελευταία χρόνια υπέβαλε μηδενικές φορολογικές δηλώσεις." Χαχα, ο "δισεκατομμυριούχος"...

Την πλήρωσε για τον Παπαρούση αυτός

Κάτι έπρεπε να δώσει ο Σύριζα στη Χρυσή Αυγή για την διευκόλυνση και την ανακατωσούρα και τι καλύτερο από το να βάλει φυλακή τον μεγαλύτερο (και μακράν ικανότερο από αυτή*) ανταγωνιστή της. *Ενδεικτικό ο κόσμος που συγκεντρώθηκε για τον Σώρρα, όταν για τον Παπαρούση δεν πήγαν ούτε οι συγγενής του, ενώ και όταν είχε συλληφθεί σύσσωμη η ηγετική ομάδα της εγκληματικής οργάνωσης, πάλι οι συγκεντρωμένοι υπερασπιστές ήταν λιγότεροι από όσους "συναγωνιστές" πήγαν να ρουφιανέψουν (!) και βέβαια πολλοί λιγότεροι από του Σώρρα.

ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ

ΗΤΤΗΘΗΚΕΣ ΦΟΥΚΑΡΑ ΑΡΤΕΜΗ. ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΤΟ. ΕΣΥ ΕΙΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ. Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΣΟΥ ΟΜΩΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ. ΣΕΡΒΙΡΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΣΟ ΕΝΤΕΧΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΑΝΟΦΑΓΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟ ΠΟΠΟΛΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΕ ΑΜΑΣΗΤΟ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ. ΕΣΥ ΣΕ ΔΥΟ -ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΡΩΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ. ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΑΠΙΣΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

smoirni0

Σε πλήρη εξέλιξη, από το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης, το θρίλερ σε οικία στην οδό Θεμιστοκλή Σοφούλη - Ο 35χρονος γιος φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, για τα οποία έχει νοσηλευθεί κατά καιρούς - Επί τόπου δυνάμεις της Αστυνομίας και ειδικός διαπραγματευτής

giagia_main

Δεν υπάρχει οριστικό πρόστιμο, αλλά προσωρινός προσδιορισμός με βάση την αναφορά της αστυνομίας, λένε πηγές της ΑΑΔΕ - Πρωτοβουλία του διοικητή της ΑΑΔΕ για «δίκαιη επίλυση του θέματος» - «Να τα βρείτε από τα έξοδα κηδείας μου ή να μου κατασχέσετε το φέρετρο», απαντά η γιαγιά - Το πρόστιμο επιδόθηκε χθες στην ηλικιωμένη, ημέρα κατά την οποία έπεσε θύμα κλοπής

66