Ανήλικος και δυο 18χρονοι διέρρηξαν μαγαζί στην Ημαθία

Ανήλικος και δυο 18χρονοι διέρρηξαν μαγαζί στην Ημαθία

Οι δράστες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, αλλά υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για κλοπή

elas33
Έξι ημέρες μετά την διάρρηξη ενός καταστήματος σε περιοχή της Ημαθίας, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Βέροιας εξιχνίασαν την υπόθεση και ταυτοποίησαν ως δράστες τρεις νεαρούς Έλληνες, ένας εκ των οποίων είναι ανήλικος μόλις 15 χρόνων και οι άλλοι δυο 18χρονοι.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση που συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν οι τρεις νεαροί εμπλέκονται και σε άλλες διαρρήξεις, τα ξημερώματα της προηγούμενης Τετάρτης παραβίασαν την είσοδο του μαγαζιού και άρπαξαν 350 ευρώ από την ταμειακή μηχανή. Οι δράστες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, αλλά υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για κλοπή και περιλαμβάνει τους γονείς του 15χρονου που κατηγορούνται για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου.

*** Δικογραφία για κλοπή σχηματίστηκε και σε βάρος ενός 19χρονου Έλληνα, ο οποίος ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας ως αυτός που διέρρηξε στις 15 Μαρτίου ένα σπίτι στην Καβάλα και άρπαξε από το εσωτερικό του πλήθος ρούχα και παπούτσια, καθώς και ένα κινητό.

*** Σε περιοχή της Πτολεμαΐδας, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας Εορδαίας τρεις Έλληνες «κυνηγοί» μετάλλων, δύο άνδρες ηλικίας 19 και 52 χρόνων και μία 24χρονη γυναίκα, οι οποίοι άρπαξαν διάφορα μεταλλικά αντικείμενα από το αγρόκτημα ενός 57χρονου. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης, ενώ μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης