Συνελήφθησαν στην Ιταλία καταζητούμενοι για τις κλοπές των μηχανημάτων στον «Άγιο Σάββα»

sav20

Πρόκειται για ζευγάρι Κολομβιανών, για τους οποίους θα κινηθούν οι διαδικασίες έκδοσής τους στην Ελλάδα

Συνελήφθησαν στη Νάπολι της Ιταλίας ένα ζευγάρι Κολομβιανών, οι οποίοι είναι καταζητούμενοι για τις κλοπές των μηχανημάτων από το νοσοκομείο «Άγιος Σάββας».

Προς το παρόν, δεν έχει διαπιστωθεί αν έχουν διαπράξει παρόμοια αδικήματα και στην Ιταλία.

Για τη σύλληψή τους έχει ενημερωθεί η ασφάλεια Αττικής και αναμένεται να κινηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την έκδοσή τους στην Ελλάδα, προκειμένου να δικαστούν για τα αδικήματά τους.

ΣΧΟΛΙΑ (6)

τώρα μάλιστα

κερδίσαμε δίκαια το όνομα "Κολομβία των Βαλκανίων"

!!

αυτοί που έκλεψαν τα μηχανήματα και όσοι άλλοι έχουν κάνει απάτες εις βάρος των ασθενών είτε με την κλοπή των μηχανημάτων είτε με κλοπές και απάτες με φάρμακα είτε... είτε... είτε... έχουν κάνει πρωτίστως μεγάλο κακό στον εαυτό τους γιατί κρεμιέται από το λαιμό τους ο πόνος τους ασθενούς και των συγγενών τους!! Είναι τραγικό να μαθαίνεις πως ο πατέρας σου που πέθανε από καρκίνο νοσηλευόταν στο νοσοκομείο που τελικά γινόταν μεγάλη απάτη από τα φάρμακα και δεν ξέρεις πια τι του έβαζαν μέσα στο σώμα του!! Για τα λεφτά κρεμιέται από το λαιμό τους... χωρίς υπερβολές φόνος... ή σωστότερα... φόνοι εφ'όσον η απάτη με τα φάρμακα γινόταν κατά συρροή στους ασθενείς!

Νατος νατος ο πρωθυπουργός

Βρώμα και δυσωδία στη δεξιά πολυκατοικία

Gas

Μη στενοχωριστε παλληκαρια μου εδω στο ελλαδισταν ζει ενας καλος ανθρωπος#παρασκευοπουλος λέγεται #που μετα απο λιγο καιρο τους αφηνει ολους ελεύθερους.!!! Αφηστε που εχει και εναν πολυ καλο φιλο #πολακης λέγεται #που μπορεί να σας διορισει διευθυντες σε κανενα νοσοκομείο αφου ξερετε και τα κολπα!!!

B52

Όχι ρε Ιταλοί - κρατήστε τους εκεί. Αν έρθουν εδώ, σε 1 μήνα είναι στην Κολομβία.

Και σε 2 μήνες

Πάλι Ελλάδα και ξανακλεβουν τον άγιο Σάββα

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

samos0

Οι γονείς των μαθητών δηλώνουν πως «ως ένδειξη καλής θέλησης προς όλες τις πλευρές» προτείνουν σε όλους τους συλλόγους την άμεση άρση της απόφασης αποχής των παιδιών τους από τα μαθήματα

police0

Το δράμα ξεκίνησε από τον χωρισμό του μαθητή της Β' Λυκείου με την κοπέλα του - «Να περνάτε καλά στη ζωή σας» έγραφε στο σημείωμά του, απευθυνόμενος στους γονείς του και στην αγαπημένη του

5