Δεν πίστευε στα μάτια του ένα ζευγάρι Ελλήνων, όταν ζήτησε το λογαριασμό για το λιτό γεύμα που μόλις είχε απολαύσει σε ρεστοράν στη Μύκονο.
Μπορεί να χρειάστηκε να πληρώσει 48 ευρώ για ένα μπουκάλι λευκό κρασί γνωστής μάρκας, το οποίο στα περισσότερα σημεία στην υπόλοιπη χώρα στοιχίζει περίπου τα μισά, να έδωσε 16 ευρώ για μια πράσινη σαλάτα και 14 ευρώ για μια μερίδα μύδια αχνιστά, όμως πραγματικά δυσανασχέτησε πραγματικά όταν είδε την τιμή για το ψωμί: 28 ευρώ για τέσσερις φέτες, δηλαδή 7 ευρώ η κάθε φέτα ψωμί!
Οι πελάτες δεν περίμεναν ότι θα καλούνταν να βάλουν τόσο βαθιά το χέρι στην τσέπη, όταν απάντησαν καταφατικά στην ερώτηση της σερβιτόρας “ψωμί θα θέλατε;”. Άρχισαν να αναρωτιούνται αν η ζύμη ήταν από χρυσάφι ή αν ο φούρναρης της επιχείρησης είχε τρία αστέρια Michelin. Παρόμοια σκέψη έκαναν, όταν είδαν την τιμή του νερού: 16 ευρώ για δύο μπουκάλια μεταλλικό νερό. “Νερό της βρύσης την επόμενη φορά”, ίσως να σκέφτηκαν.
Το ζευγάρι Ελλήνων αποχώρησε από το ρεστοράν σχεδόν νηστικό, αν και ο τελικός λογαριασμός έφτασε τα 122 ευρώ, μόλις για μια μερίδα μύδια, μια σαλάτα και ένα μπουκάλι κρασί. Και μάλλον ανακουφισμένο, που δεν παρήγγειλε και κυρίως πιάτο.
Κλείσιμο
Δείτε βίντεο: Μύκονος: Πλήρωσαν 28 ευρώ για τέσσερις φέτες ψωμί!
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.