Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή βόρεια των Κυθήρων, 22 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Νεάπολης Πελοποννήσου
Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 10:27 την Παρασκευή, προκαλώντας ανησυχία στους κατοίκους του νησιού, αλλά και στις παραλιακές περιοχές της Πελοποννήσου.
Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή βόρεια των Κυθήρων, 22 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Νεάπολης Πελοποννήσου.
Το εστιακό βάθος ήταν μόλις 5 χιλιόμετρων και για το λόγο αυτό η δόνηση έγινε αισθητή σε αρκετές περιοχές, ακόμη και στη Σπάρτη.
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.