Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος λέει «όχι» στην αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια

iera-synodos01-mesa

Σε ανακοίνωσή της, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος εκφράζει «την έντονη αντίθεσή της» στην αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια - «Επικράτησε και πάλι η “πολιτική ορθότητα” ενάντια στη φυσική τάξη και το συμφέρον του παιδιού»

Την έντονη αντίθεσή της στην επιλογή της πολιτείας για την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια εκφράζει με σημερινή ανακοίνωσή της η Διαρκής Ιερά Σύνοδος, ύστερα από συνεδρίασή της.

Συγκεκριμένα τονίζεται:

«Μετά από την χθεσινή ψήφιση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Εργασίας που επιτρέπει την αναδοχή παιδιών και από ομόφυλα ζευγάρια, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος διατυπώνει και πάλι την έντονη αντίθεσή της στην επιλογή της Πολιτείας να στερήσει από ορισμένα παιδιά το δικαίωμα ανάπτυξής τους μέσα σε ένα φυσιολογικό οικογενειακό περιβάλλον με πρότυπα πατρότητας και μητρότητας. Δεν είναι τυχαίο ότι μέχρι σήμερα ο ελληνικός λαός εξακολουθεί να εμπιστεύεται ως βασική αξία την οικογένεια.

Δυστυχώς επικράτησε και πάλι η «πολιτική ορθότητα» ενάντια στην φυσική τάξη και το συμφέρον του παιδιού. Η Εκκλησία της Ελλάδος υπενθυμίζει προς πάσα κατεύθυνση ότι είναι ο πλέον μαζικός θεσμός του ελληνικού λαού και ως εκ τούτου έχει δικαίωμα δημόσιου λόγου, όπως και κάθε άλλος κοινωνικός φορέας, χωρίς να αξιώνει την επιβολή των απόψεών της στην Πολιτεία».

ΣΧΟΛΙΑ (79)

Πούστευε

και μη ερεύνα...οπως ειπε ο τριμεγιστος

Πετρογιάννης

Μα αν λέγανε ΝΑΙ, θα έπρεπε όλοι τους να γίνουν ΝΟΝΕΣ και ΜΗΤΕΡΕΣ! Ελάτε λιγάκι στη θέση τους... Είναι υποχρεωμένοι/ες να πούνε ΟΧΙ! (Πλάκα κάνω...)

23 ΜΑΙΟΥ 1973

ΤΙ ΠΑΤΤΑΚΟΣ---ΤΙ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ---ΤΙ ΤΣΙΠΡΑΣ--ΤΙ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ---ΤΙ Γ.Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ----ΤΙ CIA KAI ΛΟΙΠΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ====ΕΛΛΑΣ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ

Ελλιπής η απάντηση της εκκλησίας

Δυστυχώς επικράτησε και πάλι η «πολιτική ορθότητα» ενάντια στην φυσική τάξη και το συμφέρον του παιδιού. Η Εκκλησία της Ελλάδος υπενθυμίζει προς πάσα κατεύθυνση ότι είναι ο πλέον μαζικός θεσμός του ελληνικού λαού και ως εκ τούτου έχει δικαίωμα δημόσιου λόγου, όπως και κάθε άλλος κοινωνικός φορέας, χωρίς να αξιώνει την επιβολή των απόψεών της στην Πολιτεία. (ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ. Η Εκκλησία της Ελλάδος θεωρεί ότι είναι αυτονόητο σύμφωνα με την ανεξιθρησκεία του Ελληνικού συντάγματος. Πολίτες που συμφωνούν με την συγκεκριμένη νομοθεσία, αυτονόητα δεν ανήκουν στους κόλπους της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Τί ζόρι τραβάνε τώρα ;

Έχει φαγωθεί ο γάδαρος εδώ και καιρό, στην ουρά στραβώσανε ;

Μ.

Όλοι εσείς που κατηγορείτε την εκκλησία, ψάξτε να βρείτε πόσα ορφανοτροφεία, γηροκομεία και συσσίτια απόρων συντηρούν οι ενορίες. Ψάξτε να μάθετε ότι κάνουν και ιεραποστολικό έργο σε χώρες του κόσμου βοηθώντας και τους εκεί κατοίκους. Μάθετε ότι οι πνευματικοί στηρίζουν και συμπαραστέκονται στους πιστούς και σε όσους ζητούν βοήθεια. Όσοι μιλάτε για Μεσαίωνα, είστε εντελώς άσχετοι και καλύτερα να σέβεστε τα θεία. Είναι πολλά τα παραδείγματα επέμβασης Των Αγίων στη ζωή των ανθρώπων, εχθρών και μη.

ναι

Αλλά με τα λεφτά από τα αμορφωτα πρόβατα. Εκτός κι αν η εκκλησία είναι Α.Ε και δεν το ξέρουμε.

Ποιος τους ρώτησε τους ανώμαλους;

Αυτοί δεν κάνουν παιδιά ενσυνείδητα, από που και ως που έχουν άποψη τα σκουπίδια; Η μόνη τους χρησιμότητα ιστορικά ήταν τροφή για λιοντάρια.

@

Εισαι αρρωστος

Για ποιους

λες; Για τους gay που τους έστελνε ο Στάλιν στα λατομεία για να ξαναγίνουν άνδρες;

Βαγγέλης

Ακόμη και σε κίναιδους (-ες) τα αθώα παιδιά, με πρόφαση αναδοχής!!! Σατανικό Νομοσχέδιο ΣΥΡΙΖΑ. Με ελεεινές δικαιολογίες και άθλια επιχειρήματα, οι υποστηρικτές του παραπάνω εθνομηδενιστικού νομοσχεδίου (αναδοχής αθώων παιδιών και από κίναιδους) γκρεμίζουν και την ελληνική οικογένεια. Ό,τι δηλαδή έχει απομείνει στον τόπο μας. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Ηρώδης είχε θανατώσει σωματικά τα μικρά παιδιά. Όμως την αθώα ψυχή τους δεν μπόρεσε να την βλάψει. Αντιθέτως ο ΣΥΡΙΖΑ - με την πρόφαση αναδοχής - παραδίδει τα αθώα παιδιά ακόμη και σε κίναιδους (-ες), μολύνοντας έτσι και σκοτώνοντας την αθώα ψυχή τους !!! Δηλαδή, με σατανικές μεθοδεύσεις και δρομολογήσεις, ο ΣΥΡΙΖΑ μετατρέπει την Πατρίδα μας σε Σόδομα και Γόμορρα. Αν ζούσε η μακαρίτισσα Σαπφώ Νοταρά θα φώναζε στον σημερινό ΣΥΡΙΖΑ: - Γίναμε Σόδομα και Γόμορρα !!!

Σέχτα

Μαυροφόρων - ρασοφόρων τράγων.... Μεσαιωνικό κατάλοιπο, σαπίλα της κοινωνίας. Αν λέμε τώρα, σε μια περίπτωση που διαχωριστει κράτος - εκκλησία, αυτοί οι δήθεν κηρυκες του λόγου του θεού, θα ξεπουλησουν και τα στασιδια των ναων!!! Οι ομοφυλοφιλοι τους φταίνε γιατί τα δικά τους τα χάλια πάνε πίσω.

Καλά

Καλά εσύ δεν πρέπει να έχεις παρει τα χάπια σου φίλε..!!!

γγ

παρε και εσυ μερικα μηπως και τους καταλαβεις τους τραγους...

Οικονομολόγος

Άρρωστε ιδεοληπτικέ: Δεν έμαθες (από την οικογένειά σου) ότι τα παιδιά μεγαλώνουν φυσιολογικά με μητέρα και πατέρα και όχι με δύο πατέρες ή δύο μητέρες;; Εκτός και αν είσαι κρυφός ομοφυλόφιλος. Η Ορθόδοξη Εκκλησία λέει απλά αυτό που δίδαξε ο Χριστός. Ότι δηλαδή τα παιδιά πρέπει να μεγαλώνουν σε μια φυσιολογική οικογένεια (με μητέρα και πατέρα) και όχι σε συμβίωση ανωμάλων (κίναιδων). Αυτό διδάσκει και η φύση. Άλλωστε και τα αθώα παιδιά έχουν δικαιώματα. Ποιος τα ρώτησε εάν θέλουν να μεγαλώσουν σε ανώμαλο και παρά φύσιν περιβάλλον;; Προς τι λοιπόν τέτοιο μένος εναντίον της Ορθόδοξης Εκκλησίας;; Ούτε ο ίδιος ο Διάβολος δεν θα έλεγε τέτοιες διαβολές και συκοφαντίες εναντίον της Εκκλησίας.

Bonaparte

Φίλε είσαι τέρμα ανώμαλος, άντε να σε κοιτάξει κανένας ψυχίατρος. Ελπίζω να μην έχεις παιδιά, αν έχεις πρέπει να στα πάρει η πρόνοια

Γιώργος

Πολύ καλά απάντησαν στον «Σέχτα» ή «γγ» ή «Bonaparte». Αφού υποστηρίζει με πάθος τους ομοφυλόφιλους (και την αναδοχή αθώων παιδιών από ανώμαλους) προφανώς είναι τέτοιος και μάλιστα κρυφός. Αλλά ούτε ανδρισμό έχει, αφού σε κάθε του (άθλια, ελεεινή και θρασύτατη) απάντηση αλλάζει όνομα!!!

Jenkins

Εσύ είσαι ο ανώμαλος και το ξέρεις.

Γιώργος, δικηγόρος

Ο «Σέκτα» ή «γγ» ή «Bonaparte» ή «Jenkins» υβρίζει με θρασύτατο, ελεεινό και συκοφαντικό τρόπο όλους όσους του απαντούν με επιχειρήματα. Κάποιον μάλιστα αναγνώστη τον αποκαλεί «τελείως ανώμαλο». To ίδιο και μένα. Προφανώς ο «Σέκτα» (ή «γγ» ή «Bonaparte» ή «Jenkins») κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Και εγώ υποψιάζομαι ότι είναι κρυφός ομοφυλόφιλος, γι΄ αυτό και υποστηρίζει μετά πάθους την παράδοση των αθώων παιδιών (μέσω υιοθεσίας) στους ομοφυλόφιλους. Επίσης, σε κάθε θρασύτατη απάντησή του αλλάζει (και) το ψευδώνυμό του. Προσπαθεί δηλαδή να εξαπατήσει τους αναγνώστες και να νομίζουν ότι πρόκειται για διαφορετικό άτομο κάθε φορά. Με αυτό αποδεικνύεται ότι δεν είναι μόνο θρασύδειλος αλλά και ότι έχει πλήρη έλλειψη ανδρισμού και ειλικρίνειας. Για αυτό και κάθε φορά απαντάει με κατάπτυστο, θρασύτατο, αναιδέστατο και αλήτικο τρόπο. Εύχομαι ολόψυχα, στη ζωή του να βρει το δρόμο του και να καταλάβει το λάθος του. Για το καλό του. Η γενετήσια ανωμαλία και διαστροφή (ομοφυλοφιλία) οδηγούν μόνο στον όλεθρο και την καταστροφή.

Vagelis

Στα λιγα πραγματα που συμφωνω με την εκκλησια. Για να ικανοποιήσουν μερικες δεκαδες χιλιαδες προβληματικους ανθρωπους. Οι κυβερνώντες καταδικαζουν τις ζωες-ψυχες των παιδιών που απο την μια βρεθηκαν στα ιδρυματα εκει χωρις να φταινε και τωρα θα τα υποχρεώνουν να ζησουν σε μια ανωμαλη κατασταση (δεν πιστευω να ρωτήσουμε το 2-3χρονο την αποψη του που θα βρεθει και μη μου πειτε οτι μονο απο τα 16 και πανω θα δινονται για υιοθεσια σε αυτους???) για να νιώσουν φυσιολογικοι μερικοι. Προσωπικα αν ειμουνα ενα απο αυτα τα παιδια θα ειμουνα οργισμενος με την κοινωνια και οχι μονο δεν θα το αντεχα... ποσοι υιοθετιμενοι θα οδηγηθούν στην αυτοχειρια??? Αν ημουνα gay γιατι να θελω να υιοθετησω ενα αθωο παιδι??? για να νιωσω και εγω νορμαλ αφου δεν ειναι. Παιζουμε με τις ζωες ανθρωπων εδω. Εχεις λεφτα ωραια δωσε στο ιδρυμα και μηνες στο παρασκηνιο, γιατι πρεπει να διατυμπανιζεις οτι εγω υιοθέτησα για να πει η κοινωνια μπραβο και να σε αποδεχτει??? Δεν πρόκειται να σε αποδεχτει οταν εσυ δεν αποδέχεσαι αυτο που εισαι. Οτι και να λετε βαλτε τον εαυτο σας στην θεση ενος παιδιου 10-14-18 κτλ. να προσπαθει να καταλαβει τι του ελαχε και αν θα σας αρεσε, μονο οταν το ζεις καταλαβαινεις των αλλων.

Ενώ

Τα κανονικά ζευγάρια είναι υποδείγματα σωστής ανατροφης.... Άσε μας ρε μπάρμπα τι σε κοφτει εσένα η αναδοχη των παιδιών στους ομοφυλόφιλους ???? Τι αντίκτυπο έχει στη δική σου τη ζωή και στη δική μου??? Καμία απολυτως,. Ξυπνατε και αφήστε τον καθένα να ζήσει τη ζωή του με τον τρόπο του και αυτοί άνθρωποι είναι!

Ξέρεις κανένα παιδί να ρωτήθηκε για την οικογένεια που του έλαχε;

Πιστεύεις πραγματικά ότι ο μόνος τρόπος να αποκτήσουν την δυνατότητα να αναθρέψουν παιδί τα ομόφυλα ζευγάρια είναι η αναδοχή; Δεν έχεις πάει το μυαλό σου ότι μπορούν με ποικίλους τρόπους να αποκτήσουν και πάρα πολλά ζευγάρια έχουν ήδη δικά τους; Γιατί αυτή η εμμονή να κρυβόμαστε σαν κοινωνία πίσω από το δάκτυλο μας και να μην αντιλαμβανόμαστε αυτό που ήδη συμβαίνει πολύ καιρό και για το οποίο δεν ασχολούμαστε καν;

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

iereis_gavroglou

«Όσον αφορά στο θέμα της μισθοδοσίας, εμμένουμε στις θέσεις μας και στις αποφάσεις μας. Δεν θα κάνουμε πίσω σε καμία περίπτωση» είπε ο εκπρόσωπος των κληρικών, πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Κωνσταντίνου

1
ebouka_sygk

Οι συγκεντρωμένοι ζητούν απαντήσεις για τον θάνατο του μετανάστη από τη Νιγηρία – Σύμφωνα με την αστυνομική αναφορά, ο μετανάστης προσήχθη και πέθανε μέσα στο τμήμα από πνευμονικό οίδημα

1
nosokomeio_esoteriko_main

Μωράκι τεσσάρων μηνών μεταφέρθηκε, σε κρίσιμη κατάσταση, στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου, και εξέπνευσε λίγο αργότερα - Νωρίτερα την Πέμπτη, ένα βρέφος μόλις ενός έτους είχε ξεψυχήσει στην αγκαλιά των γονιών του, στο χωριο Μεγάλο Ελευθεροχώρι

vasilis_kokkinos

Σήμερα τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία του Βασίλη Κόκκινου στον Άγιο Διονύσιο Αρεοπαγίτου, στο Κολωνάκι - Ανάμεσα στους παριστάμενους, η Άννα Ψαρούδα Μπενάκη, ο Άδωνις Γεωργιάδης, η Βίκη Σταμάτη

1