Σάλος στη Θεσσαλονίκη με ανάρτηση του Γρηγόρη Ψαριανού για τον ΠΑΟΚ

Σάλος στη Θεσσαλονίκη με ανάρτηση του Γρηγόρη Ψαριανού για τον ΠΑΟΚ

Tα δύο πρωταθλήματα που έχει πάρει ο ΠΑΟΚ στο παρελθόν ήταν, «κλεμμένα από την ΑΕΚ» ανέφερε ο βουλευτής του Ποταμιού ο οποίος χαρακτήρισε τους οπαδούς της ομάδας «γάβρους του βορρά» - Αμεση η απάντηση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

psarianos11
Αντιδράσεις στον κόσμο του ΠΑΟΚ προκάλεσε ανάρτηση του βουλευτή του Ποταμιού, Γρηγόρη Ψαριανού αναφορικά με τον ομάδα του Δικεφάλου, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Ο κ. Ψαριανός, όπως αναφέρει σε σχετικό δημοσιευμα ο ιστότοπος thestival.gr, στην ανάρτησή του υποστήριξε ότι τα δύο πρωταθλήματα που έχει πάρει ο ΠΑΟΚ στο παρελθόν ήταν, "κλεμμένα από την ΑΕΚ" ενώ χαρακτήρισε, την ομάδα ως "ΜΠΑΟΚ".

Συγκεκριμένα η ανάρτηση του Γρηγόρη Ψαριανού, ανέφερε: "Μιλώντας για Πρωταθλήματα, μια που οι γάβροι του Βορρά γκρινιάζουν, και αυτό του '76, με τσαμπουκά, και του '85 (με εντολή Κίμωνα για να πάρει ξανά τη Μακεδονία και τις εκλογές το ΠαΣοΚ..) τα πρωταθλήματα του ΜΠΑΟΚ κλεμμένα απ' την ΑΕΚ ήταν!

Όπως και της ΑΕΛ-τυρί το '88, με τα ούρα του Τσίγκωφ και εντολή ΠΑΣΟΚ, όταν ο Βαλυράκης Άλλαξε τον Νόμο... Ψάξτε την Ιστορία... Όπως και από τα 22 του Γάβρου τα 4 τουλάχιστον ήταν κλεμμένα απ' την ΑΕΚ. Ο ΜΠΑΟΚ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΊΚΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑ... Συνήθως ήταν Τσάτσος του Κόκκαλη! Ή τα ξεχάσαμε αυτά;...".

Όσο για το φετινό, πράγματι το διεκδίκησε ο ΠΑΟΚ και θα μπορούσε να το πάρει αν δεν είχε Γελοία Διοίκηση και ηλίθιους παράγοντες!
- αντίθετα τα μπαόκια, στην Τούμπα (οπου παλιοτερα κινδυνευε η ζωη σου -εχω παει 9 φορες και ξερω...), φετος, ήταν Κύριοι και στα δύο κρίσιμα ντέρμπι, που με ευθύνη των ανωτέρω ηλίθιων χάθηκαν...

Κλείσιμο
Δείτε την ανάρτηση:
ANARTISI_PSAR

Η απάντηση του ΠΑΟΚ για την... οπαδική αξιοπρέπεια


Στην ανάρτηση του Γρηγόρη Ψαριανού απάντησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κυριάκος Κυριάκος ο οποίος δημοσίευσε μια φωτογραφία του με έναν οπαδό του ΠΑΟΚ και σημείωσε: «Εδώ μια τυπάρα με οπαδική αξιοπρέπεια. Αν δεν την είχε, θα ξυριζόταν λίγο, θα αφράτευε και θα γατζωνόταν από ένα έδρανο στη Βουλή, χωρίς κανείς ποτέ να καταλάβει την σημασία του εκεί...».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση:

kyr_Kyr1



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης