Τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης άγνωστοι δράστες πυροβόλησαν και τραυμάτισαν θανάσιμα έναν 57χρονο στην περιοχή της Παλλήνης.
Το περιστατικό έγινε στην οδό Αιόλου 49 έξω από την ταβέρνα «Κρητικός» στις 2 παρά με τους δράστες να πυροβολούν αλλεπάλληλα.
Ο άνδρας που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν συνταξιούχος αστυνομικός, πρώην μέλος της ΕΚΑΜ, προσπάθησε να διαφύγει ωστόσο δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε μέσα στην ταβέρνα.
Πιθανότατα πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, με την αστυνομία να διερευνά όλα τα ενδεχόμενα για τα κίνητρα των δραστών.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη