Κάηκαν ζωντανά 180 ζώα στα Γρεβενά

4398278

Η αιτία της πυρκαγιάς παραμένει άγνωστη μέχρι στιγμής

Τεράστια οικονομική ζημιά προκάλεσε σε έναν άτυχο κτηνοτρόφο η πυρκαγιά που ξέσπασε στον στάβλο που διατηρεί στο χωριό Νεοχώρι των Γρεβενών και είχε ως αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς και να καούν ζωντανά 180 ζώα.

Η αιτία της πυρκαγιάς παραμένει άγνωστη μέχρι στιγμής και ερευνάται από το Ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής. Πάντως, εκτός από τον κυρίως χώρο του στάβλου που είχε έκταση 250 τετραγωνικά και μέσα απανθρακώθηκαν 90 γαλακτοφόρα πρόβατα, 50 κατσίκια, 30 αρνιά και 30 κότες, καταστράφηκαν και οι διπλανές αποθήκες με πλήθος από γεωργικά προϊόντα που βρίσκονταν μέσα.

Στον χώρο καταστροφής αναμένονται υπάλληλοι του ΕΛΓΑ οι οποίοι θα επιβεβαιώσουν τον αριθμό των ζώων που θανατώθηκαν και τις ποσότητες των αποθηκευμένων προϊόντων που έγιναν στάχτη, ώστε να μπορέσει να αποζημιωθεί ο ιδιοκτήτης.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

entatik_ari

Η κατάσταση είναι απελπιστική ενώ ακόμα δεν έχει χρειαστεί να αντιμετωπιστεί η κορύφωση των κρουσμάτων γρίπης, που αναμένεται να υπάρξει το ερχόμενο διάστημα - Ερωτήματα για το ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης