Βασίλης Μαγγίνας: Κλειστό μέχρι νεωτέρας!

Βασίλης Μαγγίνας: Κλειστό μέχρι νεωτέρας!

Κλειστό μέχρι νεωτέρας το πολιτικό γραφείο του πρώην υπουργού Απασχόλησης. Με μια χειρόγραφη ανακοίνωση 12 λέξεων, ο κ. Βασίλης Μαγγίνας -μετά την παραίτησή του από τα υπουργικά του καθήκοντα- «παραιτήθηκε» και από τις πολιτικές του δραστηριότητες, τουλάχιστον για λίγες μέρες. Αυτό είναι το περιεχόμενο της ανακοίνωσης που αναρτήθηκε χθες το μεσημέρι έξω από την πόρτα του δικηγορικού και πολιτικού του γραφείου, που βρίσκεται επί της οδού Σόλωνος και δημοσιεύει σήμερα το site του «ΘΕΜΑτος». Σύμ

Βασίλης Μαγγίνας: κλειστό μέχρι…νεωτέρας!

Κλειστό μέχρι νεωτέρας το πολιτικό γραφείο του πρώην υπουργού Απασχόλησης. Με μια χειρόγραφη ανακοίνωση 12 λέξεων, ο κ. Βασίλης Μαγγίνας -μετά την παραίτησή του από τα υπουργικά του καθήκοντα- «παραιτήθηκε» και από τις πολιτικές του δραστηριότητες, τουλάχιστον για λίγες μέρες. Αυτό είναι το περιεχόμενο της ανακοίνωσης που αναρτήθηκε χθες το μεσημέρι έξω από την πόρτα του δικηγορικού και πολιτικού του γραφείου, που βρίσκεται επί της οδού Σόλωνος και δημοσιεύει σήμερα το site του «ΘΕΜΑτος». Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από το περιβάλλον του κ. Μαγγίνα, ο τελευταίος, μετά τις αιφνίδιες εξελίξεις, αποφάσισε να αποχωρήσει για ένα μικρό χρονικό διάστημα από τα πολιτικά δρώμενα. «Χρειάζεται χρόνο να χαλαρώσει, να σκεφτεί και να ανασυγκροτήσει τις δυνάμεις του», ανέφερε στο «ΘΕΜΑ» συνεργάτης του πρώην υπουργού. «Ισως και ο ίδιος να μην έχει προλάβει ακόμα να συνειδητοποιήσει όλα όσα συνέβησαν και οδήγησαν στην έξοδό του από το υπουργείο. Για αυτό θεώρησε ότι είναι προτιμότερο να απομονωθεί για λίγο καιρό», πρόσθεσε. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, δεν αποκλείεται να έχει σχεδιάσει ένα ταξίδι-διαφυγή από την καθημερινότητα στο εξωτερικό μαζί με τη σύζυγό του, ενώ προβλέπεται να επισκεφτεί και για λίγες μέρες το κτήμα του στο Κορωπί.

 Οι γείτονές του λένε ότι σχεδόν πάντα ερχόταν κατά την περίοδο των γιορτών, πιστεύοντας ότι ανεξάρτητα με το τι έχει συμβεί και φέτος θα δώσει το «παρών» μαζί με την οικογένειά του. Αλλά και την ιδιαίτερη πατρίδα του, το Μεσολόγγι, ενδέχεται να επισκεφτεί ο κ. Μαγγίνας, κατά πάσα πιθανότητα τις μέρες των Χριστουγέννων.

Αδιευκρίνιστο ωστόσο παραμένει το μέλλον των Ινδών υπαλλήλων του, οι οποίοι μετά την παραίτηση του υπουργού… εξαφανίστηκαν από το κτήμα. Πληροφορίες τούς θέλουν να μην κάνουν Χριστούγεννα στο Κορωπί, καθώς ο κ. Μαγγίνας φέρεται ακόμα και τώρα να μην είναι διατεθειμένος να τους ασφαλίσει. Μετά και την παρέμβαση της Επιθεώρησης Εργασίας τα περιθώρια έχουν στενέψει και δεν αποκλείεται οι Ινδοί να δουν την πόρτα της εξόδου με την έλευση του νέου χρόνου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης