Με ΜΑΤ στον Πειραιά η ομιλία Τσακαλώτου

Με ΜΑΤ στον Πειραιά η ομιλία Τσακαλώτου

Φωτιές σε κάδους απορριμμάτων στην πλατεία Κοραή - Χρήση χημικών έκαναν οι δυνάμεις της Αστυνομίας - Ένταση και έξω από το ξενοδοχείο όπου μιλούσε ο υπουργός Οικονομικών

epeisodia_main02
epeisodia_main01
Ένταση επικράτησε νωρίτερα το απόγευμα στην πλατεία Κοραή, στον Πειραιά. Οπαδοί του Ολυμπιακού και κάτοικοι του Πειραιά, αντιδρώντας στην προγραμματισμένη ομιλία του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, σε ξενοδοχείο της περιοχής, συγκεντρώθηκαν στο σημείο και έβαλαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων.

Στο σημείο βρίσκονταν ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ, οι οποίες απώθησαν τους περίπου 100 συγκεντρωμένους, κάνοντας χρήση χημικών.

Εξαιτίας της έντασης, είχε κλείσει η Ηρώων Πολυτεχνείου, ενώ υπήρχαν προβλήματα και καθυστερήσεις στην κυκλοφορία από το Δέλτα Φαλήρου.

Νωρίτερα, κρανοφόροι κινήθηκαν έξω από το ξενοδοχείο «Theoxenia», όπου πρόκειται να μιλήσει κ. Τσακαλώτος, αλλά απωθήθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν εκεί.

Στη συνέχεια, οι δυνάμεις των ΜΑΤ, συνεπικουρούμενες από δυνάμεις της ομάδας ΔΙΑΣ, κατάφεραν και απώθησαν τους συγκεντρωμένους ακόμα πιο μακριά από το ξενοδοχείο, όπου πραγματοποιήθηκε τελικά η ομιλία του υπουργού Οικονομικών.


Κλείσιμο
epeisodia_06


epeisodia_02
epeisodia_03
epeisodia_04
epeisodia_08
epeisodia_09



Δείτε βίντεο


Τα ΜΑΤ στον Πειραιά για την ομιλία Τσακαλώτου


IMG 2567



Τα ΜΑΤ στον Πειραιά για την ομιλία Τσακαλώτου (2)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης