Συγκέντρωση κατά των πλειστηριασμών: Ο Λαφαζάνης έβαλε σκάλα  για να ανέβει στην κλούβα των ΜΑΤ 

Συγκέντρωση κατά των πλειστηριασμών: Ο Λαφαζάνης έβαλε σκάλα  για να ανέβει στην κλούβα των ΜΑΤ 

Η αστυνομία απέκλεισε γραφείο συμβολαιογράφου, βάζοντας μια κλούβα μέσα στη στοά πολυκατοικίας - Ένταση με τον επικεφαλής της ΛΑΕ και αστυνομικούς

lafazanis_main01

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν τα κινήματα κατά των πλειστηριασμών σε συμβολαιογραφικό γραφείο στην οδό Πανεπιστημίου 56, στην Αθήνα.

Το κίνημα «Δεν Πληρώνω» και η ΛΑΕ για ακόμη μία Τετάρτη διαδήλωσαν ενάντια στους πλειστηριασμούς λαϊκών κατοικιών, φωνάζοντας συνθήματα και ζητώντας παράλληλα να ακυρωθούν οι σημερινοί, προγραμματισμένοι, πλειστηριασμοί.

Ο επιχειρησιακός σχεδιασμός της ΕΛΑΣ αιφνιδίασε σήμερα τους διαδηλωτές αφού φτάνοντας στο συμβολαιογραφικό γραφείο, η είσοδος του οποίου βρίσκεται σε στοά, αντίκρισαν μια κλούβα της αστυνομίας που τους απέκλειε την πρόσβαση.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης πήγε από την πίσω πλευρά προκειμένου να καταφέρει να μπει μέσα στην πολυκατοικία με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μικρή ένταση με τους αστυνομικούς. Στην συνέχεια ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας πήρε μια σκάλα και προσπάθησε να ανέβει πάνω στην κλούβα.

Κλείσιμο


Όπως οι συγκεντρωμένοι αναφέρουν σε ανακοίνωση τους το συγκεκριμένο συμβολαιογραφικό γραφείο βγάζει σήμερα στο... σφυρί ένα ισόγειο κατάστημα 162,5 τμ στη Λάρισα, με τιμή πρώτης προσφοράς τα 85.000 ευρώ για υποθήκη 138.000 ευρώ.

Ακόμη τονίζουν ότι: «Μεταξύ των εκατοντάδων πλειστηριασμών που έχουν ανακοινωθεί για αυτήν την Τετάρτη είναι: Διαμέρισμα στα Καμίνια για χρέος 50.000 ευρώ με 1η προσφορά 81.000 ευρώ αλλά και ένα διαμέρισμα στην Ακαδημία Πλάτωνος για χρέος 100.000 ευρώ». 


Κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του κ. Λαφαζάνη, μέσα από τη στοά ακούστηκε πολύ δυνατά μουσική με το τραγούδι του Νότη Σφακιανάκη «Ήταν μια αγάπη δυνατή». Τότε, οι διαδηλωτές της ΛΑΕ και του Κινήματος κατά των Πλειστηριασμών άρχικσαν να πετάνε αβγά και να φωνάζουν μέσα από τα μεγάφωνα «Ντροπή στην κυβέρνηση που απαντάει με τον χρυσαυγίτη Νότη Σφακιανάκη».





plistiriasmoi4433





plist3
plist4
plist5



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης