«Τις παρακαλώ πολύ να γυρίσουν» λέει η μητέρα των δύο κοριτσιών που χάθηκαν στο Δήλεσι

«Τις παρακαλώ πολύ να γυρίσουν» λέει η μητέρα των δύο κοριτσιών που χάθηκαν στο Δήλεσι

Έντονη ανησυχία στην οικογένεια που εδώ και πέντε μέρες δεν έχει κανένα νέο – Τι λέει η μητέρα των κοριτσιών στο protothema.gr

«Τις παρακαλώ πολύ να γυρίσουν» λέει η μητέρα των δύο κοριτσιών που χάθηκαν στο Δήλεσι
Η αγωνία των γονιών της Εμμανουέλας και της Ντενίσα κορυφώνεται όσο περνούν οι μέρες και δεν έχουν κανένα νέο από τα αγαπημένα τους κορίτσια. Η Ντενίσα και η Εμμανουέλα Ντ. εξαφανίστηκαν από το σπίτι τους τη Δευτέρα.

Η μητέρα τους, η οποία ανησυχεί για την τύχη των δυο ανήλικων κοριτσιών τους μίλησε στο protothema.gr: «Μόλις έμαθα ότι τα κοριτσάκια μου δεν πήγαν σχολείο, πήγα αμέσως στην αστυνομία και τους ενημέρωσα. Έχουν περάσει πέντε μέρες τώρα που δεν έχω κανένα νέο τους και εγώ κι ο πατέρας τους.
Τις ψάχνουμε παντού, αλλά μάταια μέχρι τώρα. Έχω ρωτήσει φίλους, συγγενείς, αλλά δεν τις έχει δει κανείς.
Κλείσιμο
Είναι πολύ αγαπημένες και οι δυο και θέλω να τους πω ότι ο αδερφός τους, ανησυχεί πολύ και τις περιμένει. Τις παρακαλώ μέσα από τη ψυχή μου να γυρίσουν πίσω. Δεν θα τις μαλώσω γιατί τις αγαπώ πολύ και τις δυο, αρκεί να είναι καλά» λέει η μητέρα τους.

Η
Ντενίσα Ντ. έχει ύψος 1,70 m, είναι 55 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Όταν χάθηκε φορούσε καφέ μπουφάν, μαύρο κολάν, ασπρόμαυρη ριγέ μπλούζα, άσπρα αθλητικά παπούτσια και κρατούσε σχολική τσάντα. 

Η Εμμανουέλλα Ντ. έχει ύψος 1,62 m, είναι 40 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Όταν χάθηκε μαζί με την αδερφή της, φορούσε καφέ μπουφάν, γκρι τζιν, μαύρη μπλούζα, άσπρα αθλητικά παπούτσια και κρατούσε επίσης σχολική τσάντα.

Με ανακοίνωσή του το «Χαμόγελο του Παιδιού» ζητεί από οποιονδήποτε διαθέτει πληροφορίες να επικοινωνήσει τηλεφωνικά, όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης