Το καρναβάλι της Κισσάμου πραγματοποιήθηκε στην κεντρική οδό Σκαλίδη με 14 ομάδες και περίπου 1500 καρναβαλιστές που έδωσαν και τον τόνο της γιορτής
Στους ρυθμούς της Αποκριάς χόρεψαν σήμερα τα Χανιά με χιλιάδες πολίτες να συμμετέχουν στα καρναβάλια της Κισσάμου και των Καλυβών.
Το καρναβάλι της Κισσάμου πραγματοποιήθηκε στην κεντρική οδό Σκαλίδη με 14 ομάδες και περίπου 1500 καρναβαλιστές που έδωσαν και τον τόνο της γιορτής.
Το καρναβάλι των Καλυβών πραγματοποιήθηκε στον κεντρικό δρόμο της περιοχής με την θεματολογία του να αφορά την πολιτική , οικονομική και τοπική επικαιρότητα και τους συμμετέχοντες να υπολογίζονται στα 1500 άτομα.
Και τα δύο καρναβάλια παρακολούθησαν χιλιάδες πολίτες συμμετέχοντας ενεργά «απογειώνοντας» το κέφι.
Κλείσιμο
Στην πόλη των Χανίων με οργανωτή το δήμο πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή το κυνήγι του θησαυρού ενώ αύριο στο πάρκο των Αγίων Αποστόλων θα γιορταστούν και τα κούλουμα.
Σε όσους παραστούν θα διατεθούν παραδοσιακά εδέσματα της Καθαράς Δευτέρας ενώ με συμμετοχή ομάδων προσκόπων θα γίνει και κατασκευή χαρταετών.
Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν μουσικά τοπικά συγκροτήματα.
Στα χωριά Κάινα και Στέρνες θα αναβιώσει αύριο Δευτέρα και το έθιμο της Καμήλας.
Πώς η ανακύκλωση αποτσίγαρων μπορεί να μειώσει τη ρύπανση και πώς η METRO, μέσα από τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα #gopafree, συμβάλλει έμπρακτα σε αυτή την προσπάθεια
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.