Με αυξημένες περιπολίες ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ και αστυνομικούς με πολιτικά θα προσπαθήσει η ΕΛΑΣ
να στήσει ασπίδα προστασίας για τα συμβολαιογραφεία μετά τα αλλεπάλληλα κρούσματα επιθέσεων σε βάρος συμβολαιογράφων κυρίως για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.
Τις σχετικές διαταγές εξέδωσε, σύμφωνα με την Καθημερινή, στις 18 Ιανουαρίου ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Αττικής λίγες ώρες, δηλαδή, μετά την τελευταία επίθεση του Ρουβίκωνα σε συμβολαιογραφείο στην οδό Καποδιστρίου 18.
Κλείσιμο
Η πρώτη από τις δύο διαταγές προβλέπει επιπλέον περιπολίες δικυκλιστών της ΔΙΑΣ σε Ακαδημίας, Βασιλίσσης Σοφίας, Πανεπιστημίου, Σταδίου, Αμαλίας, Γ΄ Σεπτεμβρίου κ.α.
Η δεύτερη διαταγή απευθύνεται σε κατά τόπους τμήματα και υποδιευθύνσεις ασφαλείας ζητώντας τη διάθεση αστυνομικών με πολιτικά για την προστασία των συνολικά 18 συμβολαιογραφείων της Αττικής.
Κάθε ένα από αυτά τα γραφεία που διεξάγει ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς προβλέπεται, βάσει της διαταγής, να επιτηρείται από τέσσερις αστυνομικούς σε δύο βάρδιες: 7:00-15:00 και 15:00-22:00
Οι μοναδικές φόρμουλες της LA VIE EN ROSE κάνουν κάθε στιγμή ομορφιάς να μοιάζει με μικρή γιορτή – Ποιες είναι οι κορυφαίες επιλογές που θα μονοπωλήσουν τη φετινή λίστα δώρων.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος με ένα οργανωμένο δίκτυο συλλέγει τρόφιμα που θα χάνονταν, τα διανέμει σε κοινωνικές δομές σε όλη τη χώρα και προσφέρει καθημερινά τρόφιμα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη
Σε μια εποχή που όλα τρέχουν, πιέζουν και μικραίνουν, θα ήθελες να υπάρχουν κάποιες μικρές απολαύσεις που θα μπορείς να τις απολαμβάνεις λίγο περισσότερο, όπως τη νέα ΙΟΝ Σοκοφρέτα Double Choco