Διοικητική έρευνα για την μεταγωγή Γιαννουσάκη στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού

Διοικητική έρευνα για την μεταγωγή Γιαννουσάκη στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού

Αντικείμενο της έρευνας είναι να διαπιστωθεί αν τηρήθηκαν οι νόμιμες προϋποθέσεις

Οι συνθήκες μεταγωγής του ισοβίτη για την υπόθεση του Νoor 1, Eυθύμιου Γιαννουσάκη στο Ψυχιατρείο Κρατουμένων των φυλακών Κορυδαλλού, μπαίνουν στο επίκεντρο διοικητικής έρευνας που διέταξε ο γενικός γραμματέας σωφρονιστικής πολιτικής του Υπουργείου Δικαιοσύνης Ευτύχης Φυτράκης. 

Αντικείμενο της έρευνας είναι να διαπιστωθεί αν τηρήθηκαν οι νόμιμες προϋποθέσεις για την μεταγωγή του ισοβίτη στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού, η οποία έγινε στις 16 Αυγούστου.

Ο Ευθύμιος Γιαννουσάκης μετήχθη στο ψυχιατρείο επικαλούμενος ψυχολογικά προβλήματα. Παρέμεινε εκεί και εξετάστηκε από δύο ψυχιάτρους, οι οποίοι επέτρεψαν την μεταγωγή του στις φυλακές Χαλκίδας.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Panos

Τρελάθηκε απο τον Καμμένο .....

Giorgos

Πόσο υποκριτές και ψεύτες ειναι ορισμένοι στο Υπουργείο Δικαιοσύνης!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kaminis_airbnb

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα άνοιξε η συζήτηση για τη διαχείριση του «φαινομένου Αirbnb» -  Ο δήμαρχος Αθηναίων παραδέχτηκε ότι το φαινόμενο έχει αλλάξει τον χάρτη της Αθήνας και δη το κέντρο και σημείωσε ότι στόχος δεν είναι οι γειτονιές μόνο με τουρίστες

letisisa

Ο γάμος είχε προγραμματιστεί να γίνει στις 27 Μαΐου του 2017 αλλά  με ένα e-mail οι όρκοι αιώνιας πίστης και αγάπης δεν δόθηκαν ποτέ  - Μιλά για τον ωμό τρόπο που τη χώρισε ο πρώην σύντροφός της, για το πώς διαχειρίστηκε το πρώτο σοκ, τι ήταν εκείνο που την έκανε να πάρει την απόφαση να παντρευτεί τον εαυτό της, αλλά και πώς αντέδρασαν οι δικοί της 

2
police_arthro

Τι είπε στην αστυνομία ο  δικηγόρος Βασίλειος Νουλέζας που το βράδυ της 15ης Οκτωβρίου βρισκόταν στο σημείο - Την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβε η οργάνωση «Αναρχικές, αναρχικοί, κομμουνιστές, κομμουνίστριες»

2