Το #Παραιτηθειτε πρώτο trend στο Twitter

Το #Παραιτηθειτε πρώτο trend στο Twitter

Χρήστες χρησιμοποιούν το hashtag για να δηλώσουν το παρών στη συγκέντρωση, να σχολιάσουν το πλήθος που έχει μαζευτεί στο Σύνταγμα ή να διατυπώσουν τις δικές τους ενστάσεις

Το #Παραιτηθειτε πρώτο trend στο Twitter
Πρώτο trend στο Twitter αναδείχθηκε το απόγευμα της Τρίτης το #Παραιτηθειτε, με πολλούς χρήστες να χρησιμοποιούν το hashtag για να δηλώσουν το παρών στη συγκέντρωση, να σχολιάσουν το πλήθος που έχει ήδη μαζευτεί στο Σύνταγμα ή να διατυπώσουν τις δικές τους ενστάσεις για το κίνημα.

To κίνημα που γεννήθηκε και οργανώθηκε μέσω των social media δίνει δυναμικό παρών στην κεντρική πλατεία της Αθήνας ένα χρόνο μετά την πρώτη μεγάλη αντικυβερνητική διαδήλωση που οργάνωσε και είχε καταφέρει να ταράξει τα νερά. 

Κλείσιμο
Λίγες μέρες μετά την υπογραφή μιας ακόμη επώδυνης συμφωνίας για τη χώρα, οι διαδηλωτές συγκεντρώνονται χωρίς πολλά πανό και σημαίες για να διεκδικήσουν εκ νέου συγκεκριμένα αιτήματα. Στο πλευρό τους - αλλά και απέναντί τους σε κάποιες περιπτώσεις - οι χρήστες του Twitter, που σχολιάζουν με τον δικό τους καυστικό τρόπο τις εξελίξεις, και μεταδίδουν live τον παλμό της συγκέντρωσης.

Δείτε παρακάτω κάποια από τα tweet














Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης