Νέοι εκβιασμοί Τριανταφυλλόπουλου προς δικαστές

Νέοι εκβιασμοί Τριανταφυλλόπουλου προς δικαστές

Φτάνει στο σημείο να προαναγγέλλει δικαστικές αποφάσεις και να εκβιάζει δημόσια εισηγητές και δικαστές του Ελεγκτικού Συνεδρίου για να τους στρέψει ενάντια στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και ειδικά τον Θέμο Αναστασιάδη

Νέοι εκβιασμοί Τριανταφυλλόπουλου προς δικαστές
Νέες εκβιαστικές επιθέσεις κατά της Δικαιοσύνης πραγματοποίησε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μέσα από το  διαδικτυακό zougla.gr με τελικό στόχο το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και τον  Θέμο Αναστασιάδη.

Ο κ. Τριανταφυλλόπουλος, συνεχίζοντας την προσφιλή τακτική του, επιχειρεί να «εκβιάζει» δικαστικές αποφάσεις. Αυτή τη φορά επιδιώκει με  τους γνωστούς του απειλητικούς, αθέμιτους, λαϊκίστικους και εκβιαστικούς τρόπους και μεθόδους να χαλιναγωγήσει  τους δικαστές του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Στόχος του είναι να τους στρέψει σε βάρος του κ. Αναστασιάδη στην κρίση τους για μια υπόθεση, που έχει ήδη κριθεί σε όλους τους βαθμούς της δικαστικής πυραμίδας, ενώ έχουν ήδη εκδοθεί αθωωτικές αποφάσεις και έχουν νόμιμα τακτοποιηθεί οι υποχρεώσεις προς το Δημόσιο. Δεν διστάζει μάλιστα να  στοχοποιεί ευθέως και προσωπικά τον Εισηγητή Δικαστή αλλά και όλους τους Δικαστές του Ελεγκτικού Συνεδρίου για πλημμελή άσκηση των καθηκόντων τους, αν δεν συμμορφωθούν προς τις υποδείξεις του! 

Την ίδια στιγμή ο κ. Τριανταφυλλόπουλος επιδιώκει να αποπροσανατολίσει τη Δικαιοσύνη και να στρέψει από επάνω του τα φώτα που το τελευταίο διάστημα είναι επικεντρωμένα στη γνωστή ιστορία των 11 εκατ. ευρώ που είδε το φώς της δημοσιότητας. Το 2009 ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος προχωράει στην έκδοση της εφημερίδας VETO. Η VETO κυκλοφορεί μέχρι το τέλος του 2010 αλλά λίγο πριν κλείσει (κι ενώ έχει έναν μόλις χρόνο ζωής) λαμβάνει ένα ποσό 11 εκατ. Ευρώ, δανεικά κι αγύριστα από την Proton Bank μέσω της εταιρίας ΝΕΠ του καταζητούμενου σήμερα Πέτρου Κυριακίδη. Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έχει καταφέρει να παραμείνει στο απυρόβλητο για το θέμα αυτό  εδώ και έξι χρόνια, χωρίς ποτέ να έχει ελεγχθεί για τα χρήματα που έλαβε η επιχείρησή του. Για την υπόθεση των 9 «εξαφανισμένων» εκατομμυρίων  υπάρχει πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδος και η υπόθεση πλέον ερευνάται από την Δικαιοσύνη. 

Κλείσιμο
Εκφράζουμε την πεποίθησή μας ότι οι Έλληνες  δικαστές ούτε απειλούνται, ούτε εκβιάζονται, ούτε καθοδηγούνται και ενεργούν με γνώμονα τον Νόμο και το  Δίκαιο. Έχουν ταχθεί να υπηρετούν το Δίκαιο και  δεν επηρεάζονται από σκοπιμότητες κάθε είδους οι οποίες εξυπηρετούν και επιδιώκουν αλλότριους σκοπούς.

Κάθε προσπάθεια παρέμβασης στην Δικαιοσύνη και στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτή που γίνεται με τον πλέον απροκάλυπτο και χυδαίο τρόπο μέσα από την «ζούγκλα», είναι βέβαιο ότι θα προσκρούσει στο αδιαπέραστο τείχος της αμεροληψίας των δικαστών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης