Ποιοι είναι οι τρεις αξιωματικοί που επέβαιναν στο ελικόπτερο

Οικογενειάρχες, 37, 34 και 36 ετών οι Αναστάσιος Τουλίτσης, Κωνσταντίνος Πανανάς και Ελευθέριος Ευαγγέλου που χάθηκαν - Τι λέει στο protothema.gr ο πατέρας ενός από τους αξιωματικούς αλλά και η κάτοικος της Κινάρου που είδε τα συντρίμμια 

Δραματικές ώρες από το πρωί για το Πολεμικό Ναυτικό αλλά και ολόκληρη τη χώρα. Τρεις άνθρωποι, οικογενειάρχες επέβαιναν στο ελικόπτερο Agusta Bell, που κατέπεσε στην Κίναρο.

Το χρονολόγιο της τραγωδίας:

Ώρα 01:48: Το ελικόπτερο Agusta Bell 212 ΠΝ-28 απονηώθηκε από την φρεγάτα Νικηφόρος Φωκάς για νυχτερινή πτήση. Αποστολή του πληρώματος του ελικοπτέρου στο πλαίσιο της άσκησης «Αστραπή» ο εντοπισμός στόχος επιφανείας, δηλαδή πολεμικών πλοίων που για το σενάριο της άσκησης θεωρούνται «εχθρικά».

Ώρα 02:45: Απώλεια ίχνους και απώλεια επικοινωνιών με το ελικόπτερο Agusta Bell 212 με τον κωδικό αριθμό ΠΝ-28.

Ώρα 04:40: Εντοπισμός θερμικού ίχνους από το ελικόπτερο ΠΝ-56, οργανικό ελικόπτερο της φρεγάτας Σπέτσαι 

Ώρα 07:01: Εντοπίστηκαν συντρίμμια από το ΠΝ-56 και από τα δύο Super Puma που είχαν απογειωθεί από Χίο και από Ρόδο για έρευνα και διάσωση. 

Στην επιχείρηση έρευνας συμμετέχουν οι φρεγάτες Ύδρα, Έλλη, Νικηφόρος Φωκάς, Αδρίας, Σπέτσαι και η πυραυλάκατος Γρηγορόπουλος. Από αέρος τα ελικόπτερα Aegean Hawk ΠΝ-56 (οργανικό ελικόπτερο φρεγάτας Σπέτσαι), το ΠΝ-30 τύπου ΑΒ-212 (οργανικό ελικόπτερο φρεγάτας Αδρία) ακόμη δύο ελικόπτερα Super Puma και ένα μεταγωγικό αεροσκάφος τύπου C-130.

Λίγο μετά τις 11:00 ανακοινώθηκε πως εντοπίστηκαν στην ξηρά οι σοροί δύο εκ των τριών αξιωματικών, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται και για τον τρίτο. Οι δύο νεκροί, που δεν έχουν ακόμα αναγνωρισθεί, εντοπίστηκαν σε μεγάλη απόσταση από τα συντρίμμια, γεγονός που θεωρείται ενδεικτικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης του ελικοπτέρου.


Το προφίλ των τριών αξιωματικών


- Ο κυβερνήτης υποπλοίαρχος Αναστάσιος Τουλίτσης 37 ετών (γεννήθηκε το 1979). Πολύ έμπειρος, με περισσότερες από 1300 ώρες πτήσης, έγγαμος
- Ο συγκυβερνήτης υποπλοίαρχος Κωνσταντίνος Πανανάς 34 ετών (γεννήθηκε το 1982). Έγγαμος με ένα παιδί και η γυναίκα του έγκυος στο δεύτερο
- Ο ναυτίλος (χειριστής ραντάρ επιφανείας) ανθυπασπιστής Ελευθέριος Ευαγγέλου 36 ετών (γεννήθηκε το 1980). Έγγαμος με ένα παιδί

Το βάθος στη θαλάσσια περιοχή που αναζητούσαν το πιλοτήριο (κόκπιτ) οι ομάδες διάσωσης κυμαίνεται από 50 ως 100 μέτρα. 

Ο κυβερνήτης υποπλοίαρχος Αναστάσιος Τουλίτσης


Ο συγκυβερνήτης υποπλοίαρχος Κωνσταντίνος Πανανάς


Ανθυπασπιστής Ελευθέριος Ευαγγέλου


Το ελικόπτερο Agusta BellΠοιος ήταν ο Τάσος Τουλίτσης, ο κυβερνήτης του ελικοπτέρου
Του Στρατή Λιμνιού

«Η ζωή είναι ένα ταξίδι με πολλούς προορισμούς που πρέπει να βρεις χρόνο να τους γνωρίσεις». Με αυτή τη χαρακτηριστική φράση, όπως φαίνεται και από το προφίλ και τις φωτογραφίες του στο facebook, ο Τάσος Τουλίτσης, ο κυβερνήτης του ελικοπτέρου του πολεμικού ναυτικού που κατέπεσε το πρωί της Πέμπτης στην Κίναρο, το γελαστό αγόρι από τη Νέα Φιλαδέλφεια πορεύτηκε από τα εφηβικά του χρόνια. Ζούσε ως στρατιωτικός μια ήρεμη μεν ζωή, που φρόντιζε ωστόσο να την χρωματίζει με πινελιές ξεχωριστές, απολαμβάνοντας τους ρυθμούς της. Για όλους, ήταν το χαμογελαστό παιδί με την...τσιγγάνικη διάθεση να εξερευνά πόλεις, χώρες, πολιτισμούς. Με ταξίδια σε νησιά εντός Ελλάδος, απολαμβάνοντας την μεγάλη του αγάπη, το σκάφος του, αλλά και αποδράσεις στο εξωτερικό, από την Αφρική έως την Αμερική. Απολάμβανε πολύ την παρέα του αγαπημένου του σκύλου με τον οποίο έπαιζε ατέλειωτες ώρες και βέβαια λάτρευε και κάποιες βραδιές έξω, παρέα με τους φίλους του. Οι φίλοι του δε μπορούν να πιστέψουν ότι δε θα ξανακούσουν το γάργαρο γέλιο του και πως έχασαν για πάντα τα ατέλειωτα πειράγματα που είχαν μεταξύ τους...

Εικόνες από το προφίλ του στο facebook:

«Βρήκα τα συντρίμμια του ελικοπτέρου σε μια χαράδρα»: Συγκλονίζει η κάτοικος της Κινάρου
Η Ειρήνη Κατσοτούρχη, η μία από τις δύο κατοίκους της Κινάρου, της νησίδας στην οποία γράφτηκε η τραγωδία με το ελικόπτερο Agusta Bell του Πολεμικού Ναυτικού συγκλονίζει με την περιγραφή της για όσα συνέβησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης.

«Με πήραν στις 3.30 από το Πεντάγωνο και μου είπαν για το ελικόπτερο. Αμέσως ξεκίνησα να ψάχνω στις χαράδρες που ξέρω. Και σε μια από αυτές βρήκα τα συντρίμμια» λέει στo protothema.gr η κυρία Κατσοτούρχη.

«Έχω σοκαριστεί μου ράγισε η καρδιά όταν είδα τα συντρίμμια. Παρακαλούσα το Θεό μη τυχόν έχουν πάθει κακό τα παιδιά που ήταν στο ελικόπτερο. Δυστυχώς λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκαν τα συντρίμμια είμαι σε κατάσταση σοκ» δηλώνει συντετριμμένη η μοναδική σήμερα κάτοικος του νησιού, καθώς ο γιος της απουσίαζε από την Κίναρο.

Η Ειρήνη Κατσοτούρχη, μοναδική κάτοικος της ΚινάρουΟ πατέρας του υποπλοιάρχου Πανανά μιλά στο protothema.gr
Μάθημα ψυχραιμίας έδωσε νωρίτερα σε τηλεφωνική επικοινωνία με το protothema.gr ο πατέρας ενός από τους επιβαίνοντες του ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού που έπεσε τα ξημερώματα σε περιοχή της Κινάρου. 

«Μας έχουν δώσει ελπίδες οι υπεύθυνοι της έρευνας που διεξάγεται στην περιοχή της πτώσης» είπε μεταξύ άλλων ο πατέρας ενός από τους αγνοούμενους του ελικοπτέρου της Πολεμικού Ναυτικού. 

Ο κ. Πανανάς, πατέρας του υποπλοιάρχου Κωνσταντίνου Πανανά, με ψυχραιμία περιμένει οποιαδήποτε πληροφόρηση από το σημείο που διεξάγονται οι έρευνες και υπογράμμισε ότι από το υπουργείο Εθνικής Αμύνης τους έχουν αφήσει ελπίδες πως οι επιβαίνοντες του ελικοπτέρου να είναι ζωντανοί. 

«Με ενημέρωσαν ότι αγνοείται ο γιος μου. Κοιτάξτε τώρα όλα αυτά δεν έχουν σημασία. Το πρωί ενημερώθηκα, μας είπαν ότι υπάρχουν ελπίδες και μέχρι πριν από λίγο που είμαστε σε επικοινωνία αυτό γνωρίζουμε πως υπάρχουν ελπίδες. Βρέθηκαν κάποια κομμάτια από το ελικόπτερο αλλά  από εκεί και μετά ψάχνουν όλα τα σημεία της περιοχής γιατί είναι δύσκολη. Προσπαθούν να βρουν τους επιβαίνοντες σε τι κατάσταση βρίσκονται και όλα αυτά. Ας ελπίσουμε για το καλύτερο» είπε με ψυχραιμία στο protothema.gr ο πατέρας του υποπλοιάρχου Κωνσταντίνου Πανανά.ΣΧΟΛΙΑ (89)

Β.Σ.1984

Τρεις ακομη αγγελοι εφυγαν απο τουτο τον κοσμο...τρεις ηρωες που για να κοιμομαστε εμεις ησυχοι, πεταγαν με τα φτερα τους πανω απο το αιγαιο, παιζοντας κορωνα γραμματα την ζωη τους....ΑΘΑΝΑΤΟΙ!!!!! Κοντα στην ηλικια μου...ποσα ειχαν να ζησουν ακομη...και το σημαντικοτερο δεν εζησαν τα παιδια τους!!! Ειμαι συγκλονισμενη οπως και ολοι οι Ελληνες!!!! Κουραγιο και δυναμη στις συζυγους τους που πρεπει να βρουν την δυναμη να μεγαλωσουν τα παιδια των ΗΡΩΩΝ αυτων!!!!! ΑΘΑΝΑΤΟΙ!!!! Καλο Ταξιδι, Τασο, Κωστα και Λευτερη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tzeni

ΑΛΛΕΣ ΤΡΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΡΗΜΑΞΑΝ... ΤΡΕΙΣ ΜΑΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΡΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΜΕ ΠΑΤΕΡΑ...ΤΡΕΙΣ ΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΧΑΘΗΚΑΝ.......ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ.......ΜΟΝΟ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ....... Σ' ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΑΛΥΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΗΡΩΩΝ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥ ΘΗΤΕΙΑ........ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ....ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ , ΣΙΩΠΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΣΤΗ ΓΗ.... ΜΕ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ........

Rhonda-Louisa

..Bravo gia ta logia sas pou milaei gia olous mas...Bravo... RIP gia ta paidia...kai sullipitiria gia tin oikogenies pou afisoun pisw tous... krema toso neous.. !!!!

Ηρωες

Αγωνια για το τριτο παλικαρι που δεν βρεθηκε ακομα.

maria

ΗΡΩΕΣ!

Γιώργος

Αυτοί ήταν άξιοι Έλληνες. Κουράγιο στους δικούς τους.

Σταύρος

Tιμή και Δόξα στους ανθρώπους εκείνους που υπηρετούν πιστά την Πατρίδα, πιστοί στον Όρκο τους, πιστοί στα Ιδανικά τους....και όλα αυτά σε ένα Κράτος που καταρρέει...''νδρν γρ πιφανν πσα γ τάφος, κα ο στηλν μόνον ν τ οκεία σημαίνει πιγραφή, λλ κα ν τ μ προσηκούσ γραφος μνήμη παρ κάστω τς γνώμης μλλον το ργου νδιαιτται''.

@

Διαβαστε "Κουρδιστο πορτοκαλι" να δειτε τι λεει

Χρηστος

Αθανατοι!

Ντροπή

Ωρισμενοι καταφέρατε ακόμα και πάνω σε αυτό το άρθρο να βρείτε πεδίο να τσακωθείτε αντί να συλλυπηθειτε τις οικογένειες των παιδιών αυτών. Θερμά συλλυπητήρια απο μένα.

Ήξεραν τα ρίσκα

Όταν αναλάμβαναν αυτή την θέση ήξεραν πολύ καλά σε τι κατάσταση βρίσκονται τα Ελληνικα σαπάκια που τα είχαν οι Αμερικάνοι στον πόλεμο του Βιετνάμ. Δεν θα άφηνα ποτέ το παιδί μου να γίνει ιπτάμενος σε ένα κράτος υπό διάλυση. Τα πάντα έχουν ρημάξει. Αλβανία κατάντησε η Ελλάδα. Κουράγιο στις οικογένειες τους

εσύ που λες μεγάλα και παχιά λόγια

καθώς και ασεβηγια τη μνήμη των τριών νεκρών αξιωματικών μας, σου εύχομαι ολόψυχα ποτέ να μη βρεθείς σε αυτή την αβάσταχτη θέση να σου φέρουν το σπλάχνο σου νεκρό. Και εάν διατεινεσαι ότι δε θα επετρεπες στο παιδί σου να γίνει ιπτάμενος, μάλλον δεν έχεις παιδί και δεν ξέρεις τίποτα παρά μόνο θεωρίες. Σε προκαλώ να εμποδίσεις έναν αποφασισμένο έφηβο να πραγματοποιήσει το όνειρο της ζωής του. Να είσαι σίγουρος ότι θα ηττηθεις κατά κράτος. Τα παιδιά που επιλέγουν να γίνουν ιπτάμενοι, δεν είναι μόνο άριστοι μαθητές αλλά το κάνουν γιατί είναι μεγαλωμενοι με φιλοπατρια και αξίες. Άρα, αντί να ρίχνεις το λίθο του αναθεματος στους μόνους που φυλάνε Θερμοπύλες σε αυτό το μπουρδέλο, βρίσε τους σάπιους πολιτικούς που τόσα χρόνια στηρίζεις με τη ψήφο σου. Και δείξε λίγο σεβασμό στη μνήμη των νεκρών.

@ εγώ που λεω μεγάλα και παχιά λόγια

Η γνώμη του γονέα παίζει μεγάλο ρόλο στην ζωή και την επιλογή του παιδιού. Μόνο οι ξεροκέφαλοι και εγωιστές δεν δέχονται συμβουλές από τους γονείς τους. Δεν είναι ασέβεια όταν λέω ότι αυτοί επέλεξαν αυτό το επάγγελμα όταν ήξεραν τα ρίσκα. Είναι η πικρή πραγματικότητα, και δεν τα φέρνει πίσω. Το κράτος έχει διαλύσει. Τα δικά μου παιδιά που είναι σχεδόν στην ίδια ηλικία είναι μαζί εδώ στο εξωτερικό για να μη πέσουν στο υπό διάλυση Ελληνικό μπουρδελόκρατος. Προνόησα από την δεκαετία του 80. Αν έπρατταν το ίδιο και οι γονείς των παιδιών αυτών σήμερα θα ζούσαν. Το που βάδιζε η χώρα φάνηκε στην μεταπολίτευση. Η Ελλάδα δεν θα γίνει ποτέ σοβαρό κράτος, γιατί κάνει πέντε βήματα μπρος και 10 πίσω πάντα

Naf

Είσαι μεγάλος πατριώτης τόσο εσύ όσο και τα παιδιά σου, που εσύ ως γνήσιος ΠΑΣΟΚΟΣ του '80 "προνόησες" κι έκανες καβάτζες τρώγοντας μίζες κι ένα κάρο φράγκα!!! Εσύ και οι όμοιοι σου, σαν τον Τσοχατζόπουλο που φάγατε τα λεφτά των εξοπλιστικών κι εξαιτίας σας πέφτουν τα "σαπάκια" που λες..Ντροπή σου..Βγαίνεις και γράφεις κιόλας.Όσο για τα παιδιά σου,σίγουρα τα έχεις κάνει τελείως άβουλα όντα,υποχείριά σου,ΦΛΟΥΦΛΗΔΕΣ !!!!!

@Naf

Κάνεις ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ. Προνόησα και έφυγα αρχές της δεκαετίας του 80, μη αντέχοντας να βλέπω την κατρακύλα της πατρίδας επί κυβέρνησης Α.Παπανδρέου. Είμαι καλύτερος πατριώτης από εσένα φιλαράκο, αλλά για μένα πάνε πρώτα τα παιδιά μου, γιαυτό θυσίασα τα καλύτερα χρόνια μου στην ξενιτιά, για να μη καταλήξουν και αυτά σε κόπια χαράδρα στην Ελλάδα

Naf

Ένας που ξενιτεύεται και θεωρείται Έλληνας,την "πονάει" την Ελλάδα ως πατρίδα του,όσο μπορντέλο κι εαν αυτή είναι.Επίσης,να ευχαριστείς και λίγο είτε την τύχη,είτε τον Θεό που μπόρεσες με δικές σου ή με πατρικές οικονομικές "πλάτες" ,να βγεις εξωτερικό για να φτιάξεις τη ζωή σου. Τέλος,έχε υπόψη σου ότι αυτοί που παρέμειναν στην Ελλάδα είτε γιατί θέλησαν λόγω της αγάπης τους για τη χώρα,είτε γιατί δεν είχαν οικονομική άνεση να πάνε εξωτερικό,έδιναν και δίνουν αγώνα εντός των πυλων,πιλοτάροντας σαπάκια και πληρώνοντας φόρους στο κράτος. Σεβασμός λοιπόν,ρίψασπη παρτάκια βολεμένε... Στρατό υπηρέτηςρς άραγε;; Ή αντιρρησίας συνείδησης;;;;;

Ανδρεας Χ.

''Ξένε διαβατη που περνας ,να πας να πης στους Λακεδαιμονίους,ότι τηδε κείμεθα τοις 'κεινων ρημασι πειθόμενοι''. Αν ερθης για λιάσιμο κανενα Καλοκαίρι στην φτωχή μας Πατρίδα,περασε απο τις Θερμοπύλες νά το διαβάσης . Ανδρεας Χ.

@Naf

24 μήνες στον Eβρο και την Σάμο έκανα φαντάρος. Τι μου έδωσε η αγΕΛΛΑΔΑ;; ΤΙΠΟΤΑ!!!! Με ανάγκασε όπως και πολλούς άλλους να ξενιτευτώ. Ωραίος τόπος με ανισόρροπους ανθρώπους πίσω. Οι λογικοί άφησαν τον τιτανικό πολύ νωρίς

@Naf11/02/201623:16

24 μήνες στον Eβρο και την Σάμο έκανα φαντάρος και πληρώνω ακόμα φόρους στο μπουρδελόκρατος χωρίς ουδεμία έκπτωση λόγο του ότι είμαι κάτοικος εξωτερικού αλλά και ΕΝΦΙΑ. Τι μου έδωσε η αγΕΛΛΑΔΑ;; ΤΙΠΟΤΑ!!!! Με ανάγκασε όπως και πολλούς άλλους να ξενιτευτώ. Ωραίος τόπος με ανισόρροπους ανθρώπους πίσω. Οι λογικοί άφησαν τον τιτανικό πολύ νωρίς

Naf

Σε όλα απάντησες..Σχεδόν....Γιατι δεν απαντήθηκε εάν έφυγες για εξωτερικό με ξένες ή δικές σου "πλάτες";;; Ευχαριστώ το Θεό,που ορισμένοι "επικίνδυνοι" Εφιάλτες βρίσκονται εκτός της Χώρας..Φοβάμαι όμως ότι θα φέρουν τον εχθρό από την Κερκόπορτα. Ευτυχώς που οι Έλληνες του εξωτερικού του 1821 δεν είχαν τις ίδιες απόψεις με εσένα και συνέβαλαν στην Επανάσταση του Γένους με κάθε τρόπο... "Ελληνα" του εξωτερικού,αν δεν αγαπάς τη Χώρα μην έρθεις ποτέ πίσω..Άλλαξε και εθνικότητα αν μπορείς,για να μην πληρώνεις και τζάμπα φόρους στο κράτος στο λέω...

ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ!!

ΨΕΥΤΗ ΦΑΦΛΑΤΑ.ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ ,ΕΛΕΙΝΟΛΟΓΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ..ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ!! ΕΔΩ ΚΙ ΕΣΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΣΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ.ΕΧΕΙΣ ΟΜΩΣ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ.ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ...

sotos 1974

αυτη ειναι η διαφορα μεταξυ εσενα και ολων των παλικαριων που πετουν σαπακια οπως λες, υπηρετουν την πατριδα τους μεχρι τελευταιας ρανιδας του αιματος τους. θερμα συλλυπητηρια στις οικογενειες τους, ελαφρη το χωμα που θα τους σκεπασει και ο αγιος νικολαος μαζι με τους αρχαγγελους να τους φιλαν εκει που πηγαν.

Μπουρδελόκρατος

τώρα πήραν το μετάλλιο της ανοιχτής παλάμης. Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

ierapetra_xasisofuteia

Σε αγροτική περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας εντοπίστηκε αρκετά μεγάλη χασισοφυτεία και συνελήφθησαν οι καλλιεργητές – Καλλιεργούσαν 79 δενδρύλλια κάνναβης

vartholomaios_papas

Σε διεθνές συνέδριο στο Βατικανό, ο Οικουμενικός Πατριάρχης αναφέρθηκε στα μεγάλα προβλήματα και τις ανάγκες της εποχής μας -  «Ποτέ όσο σήμερα δεν διαθέταμε τόση επιστημονική γνώση, και δεν δρούσαμε τόσο βίαια και καταστρεπτικά κατά της φύσης και των αδελφών μας»